Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Reacţia lui Leo Grozavu, în plină luptă pentru evitarea retrogradării: "Nu ne-am propus un obiectiv pentru final. Vedem"

VIDEO Reacţia lui Leo Grozavu, în plină luptă pentru evitarea retrogradării: "Nu ne-am propus un obiectiv pentru final. Vedem"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu, a oferit prima reacţie după ce Chindia Târgovişte şi Sepsi au remizat, scor 1-1.

VIDEO | Chindia - Sepsi 1-1 (Diallo 27/ I.Fulop 47)

"Nu am ştiut să profităm de situaţiile avute. Cred că am avut o repriză a doua foarte bună şi o primă repriză bună. Dar îmi felicit jucătorii pentru efortul depus, pentru ceea ce au depus astăzi pe teren. Se mai întâmplă câteodată să nu îţi iasă ceea ce ţi-ai propus, dar una peste alta sunt mulţumit de ce au arătat în teren. Sigur, mi-aş fi dorit mai mult, dar asta nu înseamnă că sunt nemulţumit, am făcut o partidă bună. Câteva mici greşeli care sunt inerente pe un asemenea teren, un teren greu, dar ţinând cont de faptul că am jucat acum trei zile un meci solicitant, încă o dată îmi felicit echipa.

Luăm meci cu meci, încercăm să câştigăm la fiecare meci trei puncte. Sunt momente când reuşim, sunt momente când nu vom reuşi, dar ne vom strădui. Ne vom strădui la fiecare meci să avem ce avem mai bun şi luăm meci cu meci. Nu ne-am propus un obiectiv pentru final. Vedem la final. Trebuie să fim de la meci la meci mai buni, să muncim în continuare, să ne pregătim... Eu sunt mulţumit de ce au arătat astăzi băieţii pe teren", a declarat Leo Grozavu.  

Chindia Târgovişte şi OSK Sepsi Sfântu Gheorghe au terminat la egalitate, scor 1-1, astăzi, într-o partidă din etapa a doua a play-out-ului. Scorul a fost deschis de gazde, prin Diallo, în minutul 27. Egalitatea a fost restabilită în al doilea minut al reprizei secunde, cu noroc, prin Istvan Fulop.

 

Afla mai multe despre: leo grozavuleo grozavu sepsichindia sepsi 

viewscnt
Articole similare