Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Mutu după meciul nebun dintre România şi Ungaria. Cum a comentat arbitrajul: "A fost faultul chiar sub ochii mei"

VIDEO | Reacţia lui Mutu după meciul nebun dintre România şi Ungaria. Cum a comentat arbitrajul: "A fost faultul chiar sub ochii mei"

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa de tineret a României a învins-o, sâmbătă seară, la Budapesta, pe selecţionata similară a Ungariei, cu scorul de 2-1 într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei A de la Campionatul European U21.

“Lucrul ăsta defineşte această generaţie, forţa asta interioară şi resursele pe care şi le găsesc jucătorii în momente dificile. Cred că numai unitatea de care dau dovadă, forţa grupului face ca ei să întoarcă rezultatul chiar cu victorie, ceea ce mă bucur foarte mult. Cred că am făcut fericiţi mulţi suporteri, ne continuăm drumul nostru şi ne urmăm visul. Vedem la următorul meci ce se întâmplă”, a spus Mutu în conferinţa de presă de după meci.

Selecţionerul naţionalei de tineret a vorbit şi despre greşelile de arbitraj. În repriza secundă, la scorul de 0-0, România nu a primit un penalty clar, iar la golul marcat de reprezentativa Ungariei, centralul a lăsat jocul să meargă la un fault în atac produs asupra unui jucător al lui Adrian Mutu.

“Probabil arbitrul nu a fost în cea mai bună zi a lui, dar şi aşa am reuşit să câştigăm meciul. Chiar sub ochii mei a fost acel fault la Haruţ. Am simţit momentul ăla, am simţit că o să primim gol. Le-am spus la pauză jucătorilor că gata cu cadourile. Probabil oboseala şi-a spus cuvântul în anumite faze, am avut greşeli de pase uşoare prin care le-am dat puţină încredere adversarilor. Cred că semnalul meu a fost: <<Băieţi, trebuie să nu vă precipitaţi, să jucaţi cu calm, în acelaşi timp să daţi ritmul meciului, să daţi intensitate prin pase>>.

E o victorie frumoasă, chiar dacă am întâlnit o echipă agresivă, arţăgoasă, băieţii au luptat pentru fiecare centimetru de teren. S-a văzut că băieţii au crezut până la sfârşit. Calitatea noastră superioară s-a văzut în acest meci. Am spus de la început, nu suntem aici în vacanţă, am venit să le facem viaţă grea tuturor. Responsabilitatea este mare” ,  a spus Mutu.

România a revenit după ce maghiarii au deschis scorul în inferioritate numerică. Au marcat: Csonka ’56 / Măţan ’70, Paşcanu ‘87. În minutul 43, de la Ungaria a fost eliminat Szoke, el primind al doilea cartonaş galben.

Afla mai multe despre: adrian mutu 

viewscnt
Articole similare