Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic îi taie "aripile" lui Gigi Becali: "Nu va ajunge acolo!" Transferul dorit de FCSB cu "zero şanse" de reuşită

VIDEO | Rednic îi taie "aripile" lui Gigi Becali: "Nu va ajunge acolo!" Transferul dorit de FCSB cu "zero şanse" de reuşită

Stranieri

Comentarii

Mircea Rednic le spulberă iluziile suporterilor rivalei FCSB. Aceştia sperau ca Dorin Rotariu să ajungă la roş-albaştrii în perioada următoare.

Dorin Rotariu joacă puţin la AZ Alkmaar iar atacantul a devenit astfel o ţintă pentru mai multe dintre echipele din Liga I care vor să îl repatrieze. Mircea Rednic nu crede posibilă o asemenea variantă. 

"Cine nu şi l-ar dori pe Dorin Rotariu, dar nu avem nicio şansă! Nici noi, nici FCSB pentru că are o gândire sănătoasă. E un tip ambiţios şi îmi place cum gândeşte. E exclus să vină în România! Ştiu cât de greu mi-a fost să-l conving să vină la Mouscron" a spus antrenorul câinilor.

Rednic şi Rotariu au colaborat atât la Dinamo cât şi în Belgia, acolo unde au reuşit să salveze echipa belgiană de la retrogradare. Din vara acestui an, Rotariu joacă în Olanda pentru AZ Alkmaar.    

Afla mai multe despre: rotariurednicfcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare