Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic s-a dezlănţuit la adresa celor de la Dinamo: "Muierile au plecat şi au rămas bărbaţii". Vrea să cumpere clubul

VIDEO | Rednic s-a dezlănţuit la adresa celor de la Dinamo: "Muierile au plecat şi au rămas bărbaţii". Vrea să cumpere clubul

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic (57 de ani) a fost numit în această iarnă antrenor la Poli Iaşi, dar subiectul Dinamo îl stârneşte în continuare. "Puriul" s-a dezlănţuit, pur şi simplu, la adresa celor de acolo.

Înainte să plece în cantonament cu echipa, Rednic a vorbit cu presa, iar când a fost întrebat dacă Dinamo va intra în faliment, tehnicianul nu s-a mai abţinut. Fără să dea nume, Rednic i-a criticat în termeni duri pe cei care conduc destinele clubului. 

"Eu sunt antrenorul echipei Poli Iaşi. Întrebaţi-i pe bărbaţii care au rămas acolo! Muierile au plecat şi au rămas bărbaţii. Întrebaţi-i pe ei! Ar fi bine ca fiecare să îşi vadă de treabă. Toţi ăştia pe care îi băgaţi în sondaje sunt dinamovişti până la bani. Când îi întrebaţi dacă renunţă la salarii, s-au albit. Toţi suntem dinamovişti, dar când trebuie să ajutăm concret nimeni nu o face. Eu am făcut-o. Am făcut-o tot timpul şi sunt dispus să investesc la Dinamo", a declarat Mircea Rednic. 

Astfel, "Puriul" a rămas cu sufletul în "Ştefan cel Mare", chiar dacă în vară nu a plecat în cele mai bune condiţii de la Dinamo. Totuşi, în aceeaşi notă ironică, a spus că nu poate salva Dinamo: "Ştiţi ce reprezintă Dinamo pentru mine. Am fost şi sunt cu sufletul acolo, dar nu în orice condiţii. Sunt alţii care salvează Dinamo din vorbe".

Mircea Rednic s-a dezlănţuit la adresa celor de la Dinamo

Mircea Rednic a plecat în vară de la Dinamo, chiar dacă avea planuri mari pentru actuala stagiune. În momentul în care s-a dus la finanţatorul Ionuţ Negoiţă să îi ceară bani pentru transferuri, acesta a fost întâmpinat cu un refuz categoric şi astfel a părăsit echipa. Suporterii l-au cerut înapoi la echipă, l-au contestat dur pe Negoiţă şi chiar au atacat hotelul acestuia, în semn de protest. 

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare