Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Remiză între Lazio şi AC Milan în derby-ul etapei din Serie A. "Biancocelestii" au egalat în prelungirile meciului

VIDEO | Remiză între Lazio şi AC Milan în derby-ul etapei din Serie A. "Biancocelestii" au egalat în prelungirile meciului

Serie A

Comentarii

Lazio şi AC Milan au încheiat la egalitate, duminică, scor 1-1, pe Stadio Olimpico, în derby-ul etapei a 13-a din campionatul Italiei.

Kessie a deschis scorul în minutul 78, cu un şut trimis din marginea careului, mingea fiind deviată decisiv de Wallace. Joaquin Correa avea, însă, să egaleze pentru Lazio, în cel de-al patrulea minut al prelungirilor întâlnirii, graţie unei execuţii spectaculoase din 16 metri.

În urma acestui rezultat de egalitate, Lazio rămâne pe poziţia a patra, cu 23 de puncte, în timp ce AC Milan se află pe locul al cincilea, cu 22 de puncte.

Pentru Lazio urmează o partidă în deplasare cu Chievo, în timp ce AC Milan va primi vizita Parmei.

VIDEO | Lazio - AC Milan 1-1 (J. Correa 90+4'/Kessie 78')

Echipele de start:

  • Lazio: Strakosha - Wallace, Acerbi, Radu (Caicedo 82') - Marusic, Parolo, Badelj, Lulic - Luis Alberto (J. Correa 65'), Milinkovic-Savic (J. Lukaku 65') - Immobile.
  • AC Milan: Donnarumma - Abate, Zapata, Rodriguez - Calabria, Kessie, Bakayoko, Laxalt - Suso, Cutrone, Calhanoglu.

Final de meci.

Min. 90+4: Gol Lazio! Gazdele egalează in extremis prin Joaquin Correa, care a avut o execuţie spectaculoasă din 16 metri.

Min. 82: Schimbare la Lazio. Simone Inzaghi mută ofensiv: iese Ştefan Radu şi intră Caicedo.

Min. 78: Gol AC Milan. Kessie deschide scorul cu un şut din afara careului, mingea fiind deviată decisiv de Wallace, în proprie poartă.

Min. 60: Ocazie AC Milan. Fabio Borini trece şi el pe lângă deschiderea scorului, după un şut bun expediat de la aproximativ 25 de metri.

Min. 46: S-a reluat jocul.

Pauză pe Olimpico.

Min. 45: Lazio trece din nou pe lângă deschiderea scorului. Parolo şutează plasat din afara careului, mingea trecând puţin pe lângă stâlpul din dreapta lui Donnarumma.

Min. 42: Încă o ocazie pentru Ciro Immobile. Atacantul lui Lazio şutează din apropiere, dar Donnarumma are un reflex excelent.

Min. 28: Gol anulat Lazio. Milinkovic-Savic reuşise să înscrie după o combinaţie cu Immobile, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Min. 20: Ocazie Lazio. Immobile are o nouă oportunitate. Italianul a scăpat în dreapta şi a şutat puternic, dar mingea a fost respinsă în corner de Zapata.

Min. 16: Bară AC Milan! Calhanoglu nimereşte stâlpul din stânga lui Strakosha, cu un şut plasat.

Min. 14: Ocazie Lazio. Badelj îşi încearcă şansa cu un şut din afara careului, însă mingea trimisă de mijlocaşul croat trece puţin pe lângă poarta lui Donnarumma.

Min. 7: Ocazie Lazio. Ciro Immobile are cea mai mare şansă de gol a începutului de meci, dar luftează din faţa porţii goale, după o centrare a lui Marusic, din flancul drept.

Min. 1: A început meciul de pe Olimpico.


Meciul de sâmbătă va fi unul important pentru ambele echipe, pentru că este duelul pentru locul patru, ultimul care asigură calificarea în grupele Ligii Campionilor. În acest moment, capitolinii sunt cei care ocupă această poziţie, cu un punct mai mult decât Milan, 22. 

Chiar dacă Lazio are avantajul clasamentului, nu din acest motiv este considerată favorită la casele de pariuri, ci pentru că echipa lui Gennaro Gattuso are mari probleme de lot, din cauza accidentărilor. Astfel, clubul rossonero are nu mai puţin de şapte jucători indisponibili. Citeşte mai mult aici: Coşmarul continuă pentru Gattuso şi AC Milan! Verdict crunt pentru un jucător important: sezonul s-a încheiat pentru el.

Afla mai multe despre: lazioac milanserie alazio milan 

viewscnt
Articole similare