Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reportaj special: Cum funcţionează sistemul VAR în Serie A! Imagini unice din spatele camerelor

VIDEO | Reportaj special: Cum funcţionează sistemul VAR în Serie A! Imagini unice din spatele camerelor

EURO

Comentarii

Cea mai recentă ediţie a emisiunii Euro Center a prezentat un reportaj special despre modul în care e aplicată tehnologia Video Assistant Referee în campionatul italian de fotbal, Serie A.

Vezi în clipul de mai jos cum colaborează arbitrii între ei şi cum se iau deciziile care pot întoarce soarta unui meci, dar şi cum privesc arbitrii noua tehnologie.

"Ca arbitru am studiat meciurile, am studiat jucătorii, tactica, cum se pregătesc jucătorii pentru fazele fixe, cornere şi lovituri libere. În felul acesta sunt pregătit când sunt pe teren. Arbitrajul video este studiat ca un om de televiziune, nu ca un arbitru. Am studiat imaginile ca să îmi dau seama care ar fi cel mai bun mod de abordare, ce elemente prezente în reluările TV pot ajuta în luarea unei decizii. Arbitrul de la VAR este ca un regizor.

VAR nu este arbitraj, este o unealtă care ajută arbitrii şi reduce numărul greşellor", spune Massimiliao Irrati, arbitru FIFA.

Mai poţi vedea Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2 până vineri! Treci pe PLUS! Abonaţii L au pachetul Telekom Sport+ inclus în grilă. Abonaţii M îl pot activa pentru doar 1 euro (DETALII)
 

Afla mai multe despre: varserie aitaliareportaj,  

viewscnt
Articole similare