Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele din Serie A. Lazio, pas greşit cu Verona. Prima victorie pentru formaţia lui Drăguş în Serie A, dar românul nu a evoluat deloc. Belotti, la golul 100 pentru Torino

VIDEO | Rezumatele din Serie A. Lazio, pas greşit cu Verona. Prima victorie pentru formaţia lui Drăguş în Serie A, dar românul nu a evoluat deloc.  Belotti, la golul 100 pentru Torino

Stranieri

Comentarii

Verona a confirmat că este spaima granzilor din Serie A. După egaluri cu Milan, Juventus şi Roma şi victorie cu Atalanta, a venit rândul lui Lazio să sufere cu Hellas. Primul gol al meciului a fost un autogol, marcat de Lazzari în ultimul minut al primei reprize. Caicedo a egalat în partea a doua. Tameze i-a adus victoria Veronei după o mare greşeală în defensivă a lui Ştefan Radu. Lazio a forţat în final, dar a pierdut pentru a patra oară în 11 etape şi e în afara locurilor de Europa în clasament.

Denis Drăguş a fost doar rezervă în partida Crotone - Spezia. A fost prima victorie a sezonului pentru echipa românului.

Obşnuită să conducă şi apoi să cedeze puncte, Torino a schimbat strategia cu Udinese, dar tot prost s-a terminat. Friulanii au condus cu 2-0 pe Olimpico, după două reuşite argentiniene, semnate de Pussetto şi de De Paul. În partea a doua s-au marcat trei goluri în trei minute. Belotti a făcut 1-2 cu golul 100 pentru Torino. Apoi i-a pasat decisiv lui Bonazzoli, care a egalat. Imediat însă, Nestorovski a readus-o pe Udinese în avantaj. Torino e penultima în Serie A, cu doar şase puncte câştigate în 11 etape.

Crotone a obţinut prima sa victorie în acest sezon şi chiar una la scor împotriva unei alte nou promovate, Spezia. Messias a marcat primul, la şapte minute de la startul partidei. Farias a egalat pentru Spezia şi a stabilit scorul pauzei. În partea a doua, Reca şi Eduardo au făcut 3-1 într-un interval de şapte minute. Brazilianul Messias a închis tabela în prelungiri.

Afla mai multe despre: denis drăguş 

viewscnt
Articole similare