Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ruptură la CSM Bucureşti? Djukic: "Oamenii pot veni la antrenamente, ca să vadă de ce lucrurile merg aşa"

VIDEO | Ruptură la CSM Bucureşti? Djukic: "Oamenii pot veni la antrenamente, ca să vadă de ce lucrurile merg aşa"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a câştigat cu 32-26 meciul cu Krim Ljubljana, dar atmosfera din vestiarul campioanei nu pare a fi deloc plăcută. Din ce în ce mai multe voci spun că lotul este scindat.

La CSM Bucureşti, lucrurile nu merg aşa cum şi-ar dori conducerea şi antrenorul. Campioana României suferă în Liga Naţională, unde este pe locul doi, iar în Liga Campionilor sunt unele semne de întrebare că echipa nu ar avea forţa să se califice în Final Four. Primele nemulţumiri au apărut chiar din interiorul echipei pe 26 ianuarie, după înfrângerea cu Gyor (27-36).

"Dacă ne luăm după meciul cu Gyor, nu suntem o echipă. Este rău că am pierdut la aşa o diferenţă, dar trebuie să câştigăm celelalte partide, trebuie să ne motivăm, să fim unite şi să luptăm în continuare. Aş fi ipocrită să spun că nu îmi doresc să joc. Îmi doresc să joc şi eu cred că pot să joc. Îmi doresc să joc atunci când echipa are nevoie, pentru că atunci când unele jucătoare nu merg, normal că vrei să intri să vezi dacă poţi să ajuţi. Şi eu vreau să ajut", declara Iulia Curea imediat după înfrângerea cu Gyor de pe 26 ianuarie.

Româncele şi "restul lumii"

Jucătoarele românce şi-ar dori să joace mai mult. Aceasta ar fi una dintre problemele care au făcut ca între românce, pe de o parte, principalul Djukic şi jucătoarele străine, pe de altă parte, să apară tenisuni.

În ultimele partide, Jelena Grubisic a fost folosită mai mult decât Paula Ungureanu, Dragana Cvijic mai mult decât Oana Manea, Jovanka Radicevic mai mult decât Aneta Udriştioiu, Majda Mehmedovic mai mult decât Iulia Curea, iar Andrea Lekic mai mult decât Bianca Bazaliu.



"Oamenii mă critică, dar ştiu de ce fac anumite lucruri şi, dacă vor să ştie, ne pot vizita la antrenamente şi să vadă de ce anumite lucruri arată aşa pe teren. Meciurile vin cu repeziciune şi trebuie să fim puternici şi uniţi. Eu am un job public, pe care toată lumea îl poate critica. Sunt cel care iese în faţa echipei mele atunci când ceva nu merge bine şi trebuie să spun ceva. Ştiu asta" a declarat  Dragan Djukic, antrenor CSM Bucureşti, imediat după partida cu Krim Ljubljana.

Situaţia de la CSM este ciudată şi pentru fostul inter stânga al naţionalei, Narcisa Lecuşanu.

"Aşa aş fi pus şi eu întrebările, dacă ale noastre românce îşi dau sau nu interesul la antrenament, pentru că vrem să le vedem mai mult pe teren.  Pe Aneta Udriştioiu o vrem şi la echipa naţională, iar jocul de la CSM ar ajuta-o, ar câştiga experienţă internaţională pe care o poate acumula aici, la echipa de club. A fost adusă şi, din păcate, uite că nu joacă."  a declarat Narcisa Lecuşanu după meciul cu Krim Ljubljana.

Afla mai multe despre: djukiccsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare