Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-au pus la coadă. Imagini savuroase: jucătorii Barcelonei au aşteptat la rând pentru o poză cu Messi şi Cupa Regelui

VIDEO | S-au pus la coadă. Imagini savuroase: jucătorii Barcelonei au aşteptat la rând pentru o poză cu Messi şi Cupa Regelui

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a câştigat Cupa Spaniei, sâmbătă seara, scor 4-0 în finala cu Athletic Bilbao şi şi-a adăugat un nou trofeu în palmare. Leo Messi (33 de ani) a reuşit o dublă, iar la finalul partidei de pe La Cartuja a oferit imaginile serii alături de jucătorii catalani, care au stat la rând să facă poză cu el şi cu trofeul.

Messi a fost instrumental în victoria Barcelonei contra lui Bilbao, 4-0 în finala Cupei Regelui, dar după bucuria de la final au urmat imaginile serii.

După ce catalanii au primit trofeul din partea oficialilor federaţiei din Spania şi după ce jucătorii s-au bucurat împreună, a început o sesiune de poze cu Cupa, iar jucătorii Barcelonei au format o coadă în aşteptatea imortalizării momentului alături de Leo Messi şi de trofeu. Un clip de la finalul partidei, de pe MARCA, face înconjurul internetului.

Barcelona a câştigat a 31-a Cupă a Regelui din istoria clubului.

Afla mai multe despre: leo messicupa regeluibarcelonajucatoricoadavideo 

viewscnt
Articole similare