Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Să mi se dea toţi banii înapoi". Gică Hagi, cerere inedită în mijlocul sezonului. Motivul pentru care a luat atitudine

VIDEO | "Să mi se dea toţi banii înapoi". Gică Hagi, cerere inedită în mijlocul sezonului. Motivul pentru care a luat atitudine

Superliga

Comentarii

Gică Hagi continuă să-şi expună supărarea în privinţa sistemului competiţional al Ligii 1. De această dată, "Regele" a venit cu o cerere inedită: îşi doreşte ca anumite sume de bani investite să-i fie returnate.

LIVE VIDEO | Clinceni - Viitorul 2-3 (Cebotaru 44, Şut 56, Rivaldinho 78 / Ganea 19, Iancu 74 pen)

Hagi îşi doreşte un sistem competiţional cu 18 echipe şi fără înjumătăţirea punctelor: "Noi am dominat prima repriză, am controlat jocul, am avut 1-0, după aceea am luat acel gol la sfârşit, pe fondul unei relaxări. E foarte bine că am marcat trei goluri şi ne ducem acasă cu trei puncte. E un nou campionat din păcate, noi ştim doar că ni s-au luat 20 de puncte, atâta ştiu. Şi nu am intrat în play off din cauza unui punct. Şi imediat am pierdut 20 de puncte. 

A trebuit să plătesc toate bonusurile de meciuri, toate deplasările echipei în care am câştigat puncte şi deodată sunt la jumătate. Să mi se dea toţi banii înapoi cu care am fost în deplasări, toate bonusurile pe care trebuie să le dau la jucători pentru că eu ca şi club am obligaţii, trebuie să le dau. 

Sunt premii care trebuie date şi taxe la stat. Nu cred că are logică, poate fi play-off, play-out, dar fără să se ia niciun punct, nici golaveraj, să mergi cu ce ai lucrat. Pentru că şi în august e meciul important, şi în iunie, şi în septembrie pregătim meciurile, stăm în cantonamente. Dintr-o dată te aruncă undeva pe dinafară şi nu e normal", a declarat antrenorul Viitorului. 

Viitorul a câştigat cu 3-2 meciul jucat pe terenul Clinceniului. Echipa "Regelui" a deschis scorul, prin Ganea (19), apoi Cebotaru şi Şut au întors scorul, în minutele 44 şi 56. Ultimul cuvânt l-a avut Viitorul, prin Iancu (74, penalty) şi Rivaldinho (78) au adus victoria pentru trupa constănţeană.

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi viitorulviitorulviitorul academica clinceni 

viewscnt
Articole similare