Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şansă pentru Cristi Ganea. Românul ar putea juca titular cu Levante

VIDEO | Şansă pentru Cristi Ganea. Românul ar putea juca titular cu Levante

Stranieri

Comentarii

Cristi Ganea a debutat la Athletic Bilbao, miercuri în Cupa Spaniei. Fotbalistul român a fost introdus în minutul 73 al meciului cu Huesca, în locul lui Aduriz, cel care marcase până atunci ”o dublă”. Cu Levante, Ganea ar putea fi titular în flancul stâng al defensivei bascilor.

Pentru partida de pe Estadi Ciutat de Valencia, Eduardo Berizzo are în continuare probleme de lot. Mikel Balenziaga este accidentat, în timp ce titularul postului de fundaş stânga, Yuri Berchiche este suspendat pentru încă două jocuri.

Antrenorul bascilor are mai multe variante din care poate alege, dar aproape ficare dintre ele ar reprezenta o improvizaţie. Presa spaniolă scrie că Berizzo va alege titularul din flancul stâng dintre Ganea, Oscar de Marcos şi Ander Capa, renunţând deja la ideea folosirii lui Inigo Martinez în acea zonă. Şi Lekue este o variantă, dar fotbalistul basc abia a revenit după accidentare.

De Marcos şi Capa sunt fundaşi laterali dreapta la origine, dar sunt variante de încredere ale antrenorului de la Bilbao. Rămâne de văzut dacă Berizzo va avea încredere să-l folosească acum din start pe Cristian Ganea. 

Afla mai multe despre: cristian ganeaathletic bilbao 

viewscnt
Articole similare