Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Săpunaru, jos pălăria în faţa puştilor de la U21: "Cred că pot aduce multe bucurii românilor!"

VIDEO | Săpunaru, jos pălăria în faţa puştilor de la U21: "Cred că pot aduce multe bucurii românilor!"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionata U21 a României mai are nevoie de un singur punct în partida cu Liechtenstein pentru a obţine calificarea la Euro 2019 şi să devină prima echipă de tineret a ţării noastre care participă la un turneu final după 21 de ani de aşteptare.

Victoria tricolorilor cu Ţara Galilor, scor 2-0, nu i-a lăsat indiferenţi pe jucătorii de la echipa de seniori, iar Cristi Săpunaru a ţinut să-i felicite pe Ionuţ Radu & Co.

"Ţin să-i felicit pentru ceea ce au realizat. Ţin minte că în 98 a fost ultima calificare la tineret. E meritul lor, al antrenorilor, al Federaţiei pentru ceea ce au realizat!

Acum mai au un meci, dar nu cred că poate interveni ceva. Să meargă la turneul final si sperăm să realizeze şi acolo ceva!



Cred că această naţională de tineret poate să aducă multe bucurii românilor!
", a declarat Cristi Săpunaru.

Urmărim împreună conferinţa susţinută de Cosmin Contra şi de Cristi Săpunaru înaintea meciului de mâine cu Serbia VIDEO EXCLUSIV | Situaţie incredibilă la Dinamo. Claudiu Niculescu refuză să stea pe bancă la amicalul de la Ştefăneşti -->> https://bit.ly/2RMHPxK VIDEO EXCLUSIV | Greşeală pe care şi-o reproşează şi acum Nicolae Dică: "Îmi pare rău că nu am reuşit acest lucru" -->> https://bit.ly/2CfgBuE

Posted by TelekomSport.ro on Saturday, October 13, 2018

 

Afla mai multe despre: sapunaruromanianationalau 21 

viewscnt
Articole similare