Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şase bare, două goluri şi spectacol total! Lazio şi AS Roma au făcut show în Derby della Capitale. Aici ai toate fazele meciului de pe Olimpico

VIDEO | Şase bare, două goluri şi spectacol total! Lazio şi AS Roma au făcut show în Derby della Capitale. Aici ai toate fazele meciului de pe Olimpicogalerie foto

Serie A

Comentarii

Lazio - AS Roma s-a terminat 1-1, într-o partidă în care lazialii au lovit de patru ori bara, în timp ce AS Roma a tras de două ori în bară. Şuturi pe poartă? 18. Un meci care a avut de toate, un derby adevărat.

Kolarov a deschis scorul în minutul 17, din penalty, pentru Roma, în timp ce egalarea a venit după o oră de joc, când Lazio a făcut 1-1 prin reuşita lui Luis Alberto. Au fost doar două goluri, dar ratările au curs pe bandă rulantă.

Barele au fost nimerite de şase ori, iar fanii celor două echipe au trăit un adevărat carusel de emoţii. Pe final, Lazio putea da lovitura, dar şutul lui Parolo, din interiorul careului, s-a lovit de bara transversală.

VIDEO | Lazio - AS Roma 1-1 (Luis Alberto 59 / Kolarov 17)

ECHIPELE DE START:

LAZIO: Strakosha - Ramos, Acerbi, Ştefan Radu - Lazzari, Milinkovic Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic - Immobile, Correa

AS ROMA: Pau Lopez - Florenzi, Fazio, Mancini, Kolarov - Pellegrini, Cristante - Zaniolo, Under, Kluivert - Dzeko

Min. 86: BARĂ LAZIO! A şasea bară în acest meci! Parolo putea să dea lovitura pentru Lazio, dar mingea nimereşte transversala.

Min. 63: Ştefan Radu primeşte cartonaşul galben.

Min. 59: GOOOL LAZIO!!! Luis Alberto restabileşte egalitatea.

Min. 45: Pauză pe Olimpico.

Min. 27: BARĂ ROMA! E meciul barelor! E rândul lui Zaniolo să lovească, din nou, bara! Ce meci!!!

Min. 25: BARĂ LAZIO! Ghinion teribil pentru laziali! Şi Correa nimereşte bara!

Min. 24: BARĂ LAZIO! Immobile e la un pas să restabilească egalitatea!

Min. 17: GOOOL ROMA! Kolarov deschide scorul, după ce transformă impecabil o lovitură de pedeapsă.

Min. 5: BARĂ ROMA! Zaniolo egalează pentru Roma la capitolul bare!

Min. 2: BARĂ LAZIO! Lucas Leiva ratează o şansă mare pentru Lazio! Mingea se duce în bară.

Min. 1: A început meciul.

EXCLUSIV | IMAGINI MARCA TELEKOM SPORT ÎNAINTE DE DERBY DELLA CAPITALE

Lazialii au scos toate trofeele înaintea derby-ului cu Roma, iar jucătorii au primit statuete de carton cu care fanii s-au putut fotografia.

Derby della Capitale. Derby Capitolino. Derby del Cupolne sau Derby di Roma. Mai multe denumiri pentru unul dintre cele mai importante meciuri din fotbalul italia, un meci cât Roma de mare.

Un meci care o prinde pe Lazio cu un moral ridicat după victoria la scor de neprezentare din prima etapă împotriva celor de la Sampdoria. În schimb, Roma a dat tot trei goluri, dar a obţinut doar un egal cu Genoa, echipă la care a fost integralist în poartă Ionuţ Radu. Cum trei este considerat magic, tot trei goluri s-au marcat şi în ultima înfruntare dintre cele două echipe. Pe 2 martie, Lazio şi-a învins fără drept de apel rivalii. Cu toate acestea, din totalul celor 172 de întâlniri direct, AS Roma are 71 de victorii. 

Evident, în asemenea derby-uri nu mai contează forma de moment, pentru Roma contează să îşi asigure prima victorie din acest sezon, să îşi ia revanşa după eşecul din ultima partidă direct, în timp ce pentru Lazio, o victorie în derby ar însemna, în primul rând, procentaj 100% după primele două etape. Suporterii şi fotbalul vor fi la ei acasă, iar dacă dăm crezare presei din "cizmă", Ştefan Radu va fi şi el pe teren. 

ECHIPELE PROBABILE 

Lazio (3-5-2): Strakosha - L. Felipe, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulic - Correa, Immobile
Absenţi: Lukaku
Antrenor: S. Inzaghi 

AS Roma (4-2-3-1): P. Lopez - Zappacosta, Mancini, Fazio, Kolarov - Cristante, Pellegrini - Under, Zaniolo, Florenzi - Dzeko
Absenţi: Spinazzola, Perotti
Antrenor: Fonseca

 

Afla mai multe despre: lazioas romaserie a 

viewscnt
Articole similare