Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Saul ”Canelo” Alvarez l-a distrus pe Rocky Fielding! Mexicanul devine triplu campion mondial

VIDEO | Saul ”Canelo” Alvarez l-a distrus pe Rocky Fielding! Mexicanul devine triplu campion mondial

Box

Comentarii

A fost spectacol în Madison Square Garden din New York. Saul ”Canelo” Alvarez şi Ricky Fielding s-au duelat în ceea ce a fost probabil ultimul mare meci de box al anului.

”Canelo” l-a trimis la podea pe pugilistul britanic şi a obţinut al doilea mare succes din 2018, după victoria de pe T-Mobile Arena în faţa lui Gennady Golovkin.

Alvarez a pierdut ultima dată un meci acum 5 ani, când a fost bătut în 12 runde de legendarul Floyd Mayweather Jr. A fost de altfel singura înfrângere la profesionism în 53 de meciuri disputate de pugilistul mexican în vârstă de 28 de ani.

Fielding n-a avut nicio şansă reală în faţa multiplului campion mondial, care deţine acum  o versiune minoră a titlului WBA mondial la super-mijlocie. În ciuda faptului că a avut avantajul înălţimii, britanicul nu i-a putut face faţă mexicanului în niciun moment al meciului.

Stânga fenomenală a lui ”Canelo” l-a doborât pe Rocky Fielding încă din primele două runde. O puternică lovitură în bărbie l-a trimis din nou la podea în runda a treia pe britanic, pentru ca o altă lovitură de stânga să oprească apoi meciul.

 

”Canelo” este de asemenea campion WBC şi WBA la super mijlocie: ”Scopul meu este să fac meciuri bune pentru a mă asigura că lumea cunoaşte numele Canelo Alvarez, iar Mexicul se mândreşte cu mine” a declarat super campionul mexican la finalul confruntării cu Fielding.

Afla mai multe despre: saul canelo alvarezrocky fieldingboxtitlul mondial,  

viewscnt
Articole similare