Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scena care i-a marcat copilăria lui Ţiţi Dumitriu: "Ceva de groază! Umblam tuns la chelie şi cu rochie"

VIDEO | Scena care i-a marcat copilăria lui Ţiţi Dumitriu: "Ceva de groază! Umblam tuns la chelie şi cu rochie"

Top Interviuri

Comentarii

Dumitru Dumitriu (73 de ani) a dezvăluit în cadrul emisiunii Top Interviuri momentul care i-a marcat copilăria. Fostul mare antrenor mărturiseşte că părinţii săi au vrut să îl dea spre adopţie.

"Părinţii mei după ce l-au făcut pe primul, au vrut să facă o fată. Când m-au văzut că sunt băiat, au vrut să mă dea. Şi taică-meu a zis: «lasă-l să stea aici cu noi». Eu eram tuns la chelie la vreo doi ani şi cu rochie. Umblam cu rochie. Că ei voiau fată. Ceva de groază", a povestit antrenorul care a calificat-o pe Steaua în premieră în grupele Ligii Campionilor.

Dumitru Dumitriu a rememorat şi primii paşi făcuţi în fotbal, la Rapid.

"La opt ani, fratele meu era de câţiva ani acolo, e mai mare cu doi ani, Dumitriu II, Emil Dumitriu şi când m-am dus să mă înscriu el m-a dat afară din vestiar spunând că nu am ce căuta la fotbal. Şi atunci m-am dus la atletism, tot în clubul Rapid, am făcut nişte alergări pe margine, echipa mare făcea antrenament, era atunci Dongu portar cu Todor şi antrenor era Ghiliţan dacă nu mă înşel, şi domnul Ronai, care era un fel de consilier, făcea antrenament cu portarii. Am trecut prin spatele porţii şi a venit o minge la mine şi am returnat-o din drop. Zice: «ia vino încoace, ce cauţi tu la atletism?». «Dacă la fotbal nu mă primeşte...». «Cine nu te primeşte?» «Fratele meu». «Te duci acolo mâine dimineaţă, la domnul antrenor Costea, care a trăit aproape 100 de ani şi îi spui că din partea mea. Şi să te bage la echipă». A doua zi m-am dus chiar pe scaunul fratelui meu, la locul unde se dezbrăca el, şi vroia să mă dea afară. Şi zic: «atenţie, m-a trimis domnul Ronai la echipa voastră». A început să râdă şi m-a primit", a mai spus Dumitru Dumitriu, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

Afla mai multe despre: dumitriu 

viewscnt
Articole similare