Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Singurul regret al lui Dan Petrescu, la final de 2019. Momentul cu care "Bursucul" încă are coşmaruri: "Regret, dar nu aveam ce să facem mai mult!"

VIDEO | Singurul regret al lui Dan Petrescu, la final de 2019. Momentul cu care "Bursucul" încă are coşmaruri: "Regret, dar nu aveam ce să facem mai mult!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (51 de ani) are un singur regret la finalul anului 2019. După un nou titlu câştigat în Liga 1 şi o campanie europeană fantastică, singurul regret al "Bursucului" e legat de dubla cu Slavia Praga din play-off-ul Ligii Campionilor. În tur, Omrani a ratat un penalty care se putea dovedi decisiv dacă era transformat. În cele din urmă, Slavia i-a eliminat pe clujeni şi s-a luptat cu Barcelona, Inter şi Borussia Dortmund.

La Gala GSP, unde Petrescu a primit premiul de antrenorul anului, Super Dan a spus că echipa sa nu a putut face mai mult decât a făcut deja în campania europeană. Totuşi, Dan Petrescu regretă penalty-ul ratat de Billel Omrani în turul dintre CFR şi Slavia şi crede că dacă francezul dădea gol se putea obţine calificarea în grupele Ligii Campionilor.

"Acolo a fost doar acel penalty ratat al lui Billel Omrani, pe care îl regret, dar băieţii au dat totul, nu aveam ce să facem mai mult. Exact aşa şi Slavia, a dat totul cu Barcelona, cu Dortmund, cu Inter şi au făcut doar două puncte, nu au putut mai mult.  Şi ei au dat totul şi au jucat foarte bine. Slavia era o echipă superioară nouă, la fel ca şi celelalte. Puţin noroc ne-a lipsit şi cu Slavia, că dacă dădea Billel Omrani gol, eu cred că puteam să ne calificăm şi cu ei", a spus Dan Petrescu în faţa jurnaliştilor.

CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Ligii Campionilor de Slavia Praga cu 2-0 la general, după ce cehii au câştigat la Cluj cu 1-0, iar la Praga s-au impus cu acelaşi scor. În Gruia, Omrani a ratat un penalty la scorul de 0-0, iar în retur Rondon a irosit o şansă uriaşă de a marcat şi să readucă CFR-ul în joc în manşa de calificare.

În cele din urmă, Slavia s-a calificat în grupele Ligii şi a căzut într-o grupă imposibilă, cu Barcelona, Borussia Dortmund şi Inter, în care a reuşit să obţină doar două puncte din două egaluri: 1-1 cu Inter şi 0-0 contra catalanilor.



 

Afla mai multe despre: dan petrescuregretcfr clujslavia praga 

viewscnt
Articole similare