Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol total în Europa. Înfrângere la scor pentru United. Liverpool urcă pe unu. Toate rezumatele zilei de duminică sunt AICI

VIDEO | Spectacol total în Europa. Înfrângere la scor pentru United. Liverpool urcă pe unu. Toate rezumatele zilei de duminică sunt AICI

Fotbal

Comentarii

A fost o nouă zi plină cu fotbal spectacol pe canalele Telekom Sport. Mai jos ai toate rezumatele de duminică!

Premier League

Liverpool a trecut din nou cu două puncte peste Manchester City în clasamentul din Premier League, după o victorie obţinută cu greu în faţa lui Cardiff. În prima repriză, cormoranii s-au întrecut în ratări. Firmino şi Salah au rămas singuri cu Etheridge, dar nu au marcat. Echipa lui Klopp a înscris la zece minute după pauză. Wijnaldum a reluat perfect centrarea lui Trent Alexander Arnold. Salah s-a revanşat înainte de final, când a obţinut o lovitură de la 11 metri. Milner a transformat penaltyul şi a stabilit scorul final, Cardiff - Liverpool 0 la 2.

Everton s-a răzbunat pe Manchester United pentru toate înfrângerile suferite de-a lungul istoriei. Caramelele au pierdut de 36 de ori împotriva diavolilor, record în Premier League. Însă echipa lui Marco da Silva a umilit-o pe United cu un incredibil 4 la 0. A fost cea mai clară victorie a lui Everton în faţa trupei din Manchester din ultimii 35 de ani. Richarlison a deschis balul cu o execuţie de senzaţie. Apoi, Sigurdsson a stabilit scorul pauzei, cu un trasor de la mare distanţă. În actul secund a continuat asaltul gazdelor. Digne l-a învins şi el pe De Gea cu a patra sa reuşită stagională. Walcott a închis tabela şi i-a înscris lui United cel de-al 48-lea gol din acest sezon. Diavolii nu au mai primit niciodată atâtea goluri în istoria Premier League.

Manchester City era singura echipă care reuşise să o învingă pe Arsenal pe Emirates în acest sezon de Premier League. În runda cu numărul 35, Crystal Palace a oprit seria de opt victorii consecutive de pe teren propriu a tunarilor. Benteke a deschis scorul. Echipa lui Unai Emery a debutat perfect în actul secund, cu gol Ozil. Însă după o oră de joc, Mustafi a greşit, iar Zaha a profitat şi a înscris. Palace şi-a dublat avantajul după opt minute, prin McArthur. Aubameyang a redus din diferenţă, dar gazdele nu au mai avut forţă pentru încă un gol. Palace s-a impus cu 3 la 2 şi a obţinut primul succes de pe terenul lui Arsenal din ultimii 24 de ani.

La Liga

Karim Benzema a fost one man show pentru Real Madrid în meciul de pe Bernabeu cu Athletic Bilbao. Francezul a marcat toate cele trei goluri ale partidei şi a bifat primul hatt-trick după trei ani şi jumătate. Benzema a redevenit atacantul de temut de la revenirea lui Zidane - atacantul a înscris ultimele opt goluri ale madrilenilor în campionat. Cu cele trei reuşite din poarta lui Bilbao, Benzema a ajuns la 21 de reuşite în acest sezon şi a urcat pe poziţia a doua în clasamentul marcatorilor, după Messi, care e lider autoritar, cu 33 de reuşite.

Getafe a câştigat fără drept de apel derbiul pentru Liga Campionilor cu Sevilla. Madrilenii au primit penalti după jumătate de oră de joc, iar Mata a transformat cu încredere. În prelungiri, scenariul s-a repetat. Getafe a primit din nou penalti, iar Sevilla a rămas şi în zece oameni. Molina a marcat de la punctul cu var şi a stabilit scorul pauzei, 2 la 0. Getafe a pus capăt definitiv emoţiilor imediat după pauză. Molina a făcut dubla. În final, Getafe a rămas şi ea în zece, dar nu a mai contat. Madrilenii s-au impus cu 3-0 şi au urcat pe loc de UEFA Champions League.

Sevilla a căzut pe locul al şaselea, pentru că Valencia a câştigat pe terenul lui Betis şi a încins şi mai tare lupta pentru UEFA Champions League. Liliecii au acumulat 52 de puncte, la fel ca Sevilla. Getafe are cu două puncte mai mult. Guedes a înscris ambele goluri ale Valenciei, la primele două şuturi trimise pe spaţiul porţii. Pentru andaluzi a punctat Lo Celso din penalty. Rodrigo a fost eliminat cu şapte minute înainte de final, dar fără prea mult folos pentru gazde. Betis - Valencia s-a încheiat 1 la 2.

Villarreal s-a distanţat la patru puncte de zona periculoasă, după o victorie obţinută cu mari emoţii în faţa lui Leganes. Toate golurile s-au înscris în actul secund. Bacca a deschis scorul. Apoi, Ekambi a majorat diferenţa de pe tabelă cu o execuţie frumoasă . Cu cinci minute înainte de final, oaspeţii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri. El Zhar a înscris şi a oferit dramatism finalului de meci. Dar Villarreal s-a apărat excelent şi a obţinut victoria cu 2 la 1.

Levante a fost condusă de două ori acasă de către Espanyol, dar a salvat un punct şi rămâne la două lungimi peste linia retrogradării. Borja Iglesias a desschis scorul pentru cataklani după un sfert de oră de joc şi după un contraatac simplu. Ruben Vezo a egalat pentru Levante cu prima sa reuşită în ultimii cinci ani. După doar trei minute, Marc Roca a marcat pentru prima dată în carieră şi a readus-o în avantaj pe Espanyol. Ruben Rochina a egalat a doua oară pentru Levante cu un şut puternic. După doar trei minute, marcatorul a fost eliminat pentru al doilea galben, iar Levante - Espanyol s-a terminat 2-2.

Bundesliga

Borussia Dortmund continuă cursa de urmărire a liderului Bayern. Echipa antrenată de Lucien Favre a făcut spectacol la Freiburg şi a marcat câte două goluri în fiecare repriză. Borussia a deschis scorul în minutul 12, în urma unei faze superbe. Reus a pasat, iar Sancho a înscris. Apoi, căpitanul oaspeţilor a trecut la finalizare. Guerreiro l-a găsit excelent pe Reus la al doilea gol. Jucătorii oaspeţilor au continuat marşul în actul secund. Gotze a înscris din pasa aceluiaşiReus. Paco Alcacer a reuşit al 18-alea său gol din acest sezon şi a stabilit scorul final, Freiburg - Dortmund 0 la 4.

Afla mai multe despre: premier leaguela ligabundesliga 

viewscnt
Articole similare