Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Start lansat pentru Liverpool în noul sezon: 4-0 cu West Ham. Vezi golurile marcate de Salah, Mane şi Sturridge

VIDEO | Start lansat pentru Liverpool în noul sezon: 4-0 cu West Ham. Vezi golurile marcate de Salah, Mane şi Sturridge

Premier League

Comentarii

Premier League, cel mai important campionat din lume se joacă şi în acest an la Telekom Sport. Duminică, de la ora 15:30, începem sezonul în forţă cu partida dintre Liverpool şi West Ham United. Partida va fi transmisă de Telekom Sport 2 în direct, dar şi Live TEXT & VIDEO pe site-ul www.telekomsport.ro

Liverpool - West Ham 4-0 (Salah 19, Mane 45+2, 53, Sturridge 88)

Liverpool a debutat excelent în noul sezon din Premier League şi a trecut la scor de West Ham, 4-0.

Veniţi după o vară fierbinte pe piaţa transferurilor londonezii nu s-au putut ridica la nivelul finalistei Ligii Campionilor din sezonul trecut, iar elevii lui Klopp au controlat meciul din primul până în ultimul minut.



Cel mai bun jucător din Premier League în sezonul trecut, Mohamed Salah, a deschis scorul din minutul 8, în timp ce Sadio Mane a reuşit o dublă (45+2 şi 53). Daniel Sturridge a închis tabela cu două minute înainte de final.

S-a terminat 4-0, iar Liverpool a urcat pe primul loc în clasament. Vezi mai jos toate golurile.

Echipele de start:

  • Liverpool: Allison - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Milner, Keita - Salah, Firmono, Mane
  • West Ham: Fabianski - Fredericks, Ogbonna, Balbuena, Masuaku - Noble, Rice, Wilshere - Antonio, Arnautovic, F. Anderson

Min. 88 GOOOOL Liverpool! Înscrie şi Sturridge, care tocmai intrase pe teren în locul lui Salah

Min. 54 GOOOOL Liverpool! Mane reuşeşte dubla şi duce scorul la 3-0! Aflat într-o poziţie de ofsaid nesemnalizată, senegalezul a primit în careu de la Firmino şi l-a învins pe Fabianski.

Min. 45+2 GOOOOL Liverpool! Înscrie Mane, din pasa lui Milner, care a întors excelent în faţa porţii o centrare a lui Robertson.


Min. 24 Alexander-Arnold execută bine o lovitură liberă, dar Fabianski respinge

Min. 19 GOOOOL Liverpool! Mohamed Salah începe excelent şi noul sezon şi deschide scorul din centrarea lui Robertson!

Min. 7 O primă şansă pentru Liverpool, după o combinaţie între Salah şi Firmino, dar ultimul este blocat înainte să apuce să tragă la poartă.

Min. 1 A început partida


Liverpool şi West Ham United sunt două dintre echipele cu cele mai mari investiţii în această vară. Foarte mulţi dintre specialiştii din Anglia o văd pe FC Liverpool drept una dintre marile favorite la titlu în acest an şi, poate singura formaţie care se poate lupta de la egal la egal cu actuala campioană, Manchester City.

  • Liverpool - West Ham United, duminică, de la ora 15:30 pe Telekom Sport 2

  • Southampton - Burnley se joacă tot de la 15:30, în direct pe Telekom Sport 3

West Ham a investit enorm în transferuri după ce l-a numit pe banca tehnică pe Manuel Pellegrini, fost campion al Angliei şi fost antrenor la Real Madrid. "Ciocănarii" au trecut de 100 de milioane de lire investite în această vară, iar transferurile lui Lucas Perez, Andriy Yarmolenko, Jack Wilshere sau Felipe Anderson, au ţinut capul de afiş al cotidianelor londoneze: "Când am purtat negocierile pentru a veni la West Ham, le-am explicat patronilor că trebuie să începem un proiect nou. Ei doreau să investească bani pentru a aduce jucători şi cred eu că am reuşit cumva să îmbunătăţim lotul faţă de anul trecut. Toţi jucătorii care au ajuns în această vară au venit la solicitarea mea, iar asta este foarte important. Avem câte doi jucători pe fiecare poziţie şi cred că lucrurile merg într-o direcţie corectă. Mai avem nevoie de timp şi răbdare, dar şi de suportul fanilor!" a explicat Manuel Pellegrini.

  • Liverpool - West Ham United, duminică, de la ora 15:30 pe Telekom Sport 2

Liverpool a impresionat anul trecut prin jocul său super ofensiv, care a dus-o până în finala Uefa Champions League. În această vară, "cormoranii" au impresionat din nou, de această dată pe piaţa transferurilor. Alisson Becker, Fabinho, Xherdan Shaquiri sau Naby Keita au ajuns pe Anfield şi îmbunătăţesc un lot şi aşa, destul de puternic: "Eu am aşteptări mari. Trebuie să scoatem maxim din acest acest, e normal ca lumea să ceară mai mult de la noi. Trebuia sa construim o echipă care să poată juca pe toate fronturile, dar totul e despre ceea ce putem oferi de aici încolo, restul sunt doar discuţii, mai mult sau mai puţin constructive!" a explicat Jurgen Klopp.

Liverpool a câştigat fiecare din ultimele trei meciuri de campionat disputate cu West Ham, marcând patru goluri de fiecare dată. Doar una din ultimele 45 de partide disputate pe Anfield au câştigat "ciocănarii", iar în meciurile de deschidere din Premier League, West Ham a pierdut de nu mai puţin de 11 ori.


Formaţii probabile:

Liverpool (4-3-3): Alisson - Alexander Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Jordan Henderson, Naby Keita - Salah, Firmino, Mane

West Ham United (4-3-3): Fabianski - Zabaleta, Diop, Ogbonna, Creswell - Obiang, Noble, Wilshere - Arnautovic, Felipe Anderson, Yarmolenko

  • Liverpool - West Ham United, duminică, de la ora 15:30 pe Telekom Sport 2

De la Liverpool vor lipsit Oxlade Chamerlain şi Ragnar Klava accidentaţi, dar şi Dejan Lovren, care e în urmă cu pregătirea fizică. West Ham nu va conta pe Lanzini, Andy Caroll şi Winston Reid, accidentaţi, iar Lucas Perez şi Yarmolenko par incerţi, ucrainianul având şanse să fie recuperat. 

Afla mai multe despre: liverpoolwest ham unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare