Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Statistică incredibilă pentru Timo Werner! Ce performanţă a reuşit atacantul german după golul înscris contra lui Real Madrid

VIDEO | Statistică incredibilă pentru Timo Werner! Ce performanţă a reuşit atacantul german după golul înscris contra lui Real Madrid
Comentarii

Chelsea a jucat returul semifinalelor UEFA Champions League, împotriva lui Real Madrid.

În tur, rezultatul a fost 1-1, iar londonezii beneficiau de avatajul golului marcat în deplasare. După ce Real Madrid a avut un start de meci mai bun, Chelsea a reuşit să deschidă scorul.

Kante i-a pasat pe culoar lui Kai Havertz, mijlocaşul german a ajuns în faţa porţii, l-a lobat super pe portarul spaniolilor, dar mingea a lovit bara transverală. Din bară, mingea a ricoşat la Werner, care a împins mingea în poartă. 

După aceasta reuşită, jucătorul lui Chelsea a ajuns la o performanţă incredibilă. Werner a înscris sau a pasat în 4 dintre cele 7 apariţii din fazele eliminatorii din Champions League. 

Gol VS. Tottenham Hotspur

Pasă de gol VS. Tottenham Hotspur

Pasă de gol VS. Atletico Madrid

Gol VS. Real Madrid


De asemenea, Timo Werner a fost implicat în 22 de goluri în toate competiţiile din acest sezon (12 goluri şi 10 pase decisive). Anterior, jucătorul care a a reuşit cel puţin 10 goluri, şi cel puţin 10 pase decisive într-un sezon a fost Eden Hazard în 2018-2019 (21 de goluri şi 17 pase deceisive.

 

Afla mai multe despre: werner 

viewscnt
Articole similare