Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ştefan Radu, out din Europa League. Sevilla e prima echipă calificată în optimi, după o nouă victorie cu Lazio

VIDEO | Ştefan Radu, out din Europa League. Sevilla e prima echipă calificată în optimi, după o nouă victorie cu Lazio

UEFA Europa League

Comentarii

Ştefan Radu şi Lazio au părăsit Europa League. Sevilla i-a eliminat pe italieni cu o dublă victorie şi a devenit prima echipă calificată în optimile de finală ale competiţiei.

Dupa pauza, s-au impartit ocaziile mari. Mai intai, Stefan Radu a evitat golul doi in extremis cu o deviere in fata lui Andre Silva. Apoi, Acerbi a ratat incredibil, singur cu portarul dupa o pasa de geniu primita de la Milinkovic Savic.

Cele doua echipe si-au impartit si eliminarile. Vazquez a vazut al doilea galben dupa o ora de joc si a lasat-o pe Sevilla in inferioeritate. Insa nu pentru mult timp, pentru ca Marusic a primit rosu direct in minutul 71. N-a trecut mult timp si a disparut orice emotie pe stadionul Ramos Sanchez Pisjuan: Navas i-a pasat excelent luI Sarabia, care a facut 2-0. Sevilla s-a calificat in optimi fara sa primeasca gol in dubla mansa cu Lazio. 


Sevilla - Lazio 2-0

Au marcat: Ben Yedder '20, Sarabia '79

Echipele de start:
Sevilla:
Vaclik - Mercado, Kjaer, Gomez - Navas, Vazquez, Mesa, Sarabia, Escudero - Silva, Ben Yedder
Rezerve: Soriano, Amadou, Arana, El Haddadi, Gil, Promes, Rog

Lazio: Strakosha - Gabarron, Acerbi, Radu - Marusic, Milinlovic-Savic, Badelj, Cataldi, Lulic - Immobile, Caicedo
Rezerve: Proto, Correa, Durmisi, Guerrieri, Parolo, Lucas Leiva, Romulu

Min. 79 - GOOOOOOOOL Sevilla! Sarabia marchează, iar andaluzii sunt siguri de calificarea în optimile de finală ale Europa League

Min. 71 - Încă un cartonaş roşu. Marusic este eliminat uşor de arbitru

Min. 60 - Sevilla rămâne în inferioritate numerică. Vazquez vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat

Min. 20 - GOOOOOOOOOL Sevilla! Ben Yedder deschide scorul, după o respingere slabă a portarului Strakosha


Sevilla a câştigat cinci trofee Europa League în ultimii 13 ani, iar andaluzii visează să triumfe pentru a şasea oară în competiţie. Astfel ar avea garantat locul şi în viitoarea ediţie a UEFA Champions League, mai ales că după parcursul recent din La Liga, poziţia echipei lui Pablo Machin în top 4 este serios ameninţată. Sevilla a luat doar un singur punct în ultimele trei etape şi a pierdut în faţa a două echipe care luptă pentru salvarea de la retrogradare.

  • LIVE VIDEO | FC Sevilla - Lazio, miercuri, 19:00, Telekom Sport 2 

Şi pentru Lazio miza ar fi aceeaşi. Pe locul 7 în Serie A, trupa romană este la 4 puncte de poziţia a patra care garantează accesul în Liga Campionilor. Şi echipa lui Simone Inzaghi vine după un eşec în campionat, a pierdut la Genova şi o aşteaptă un final de foc în acest sezon. Pe terenul Sevillei în ultimii 8 ani doar două echipe s-au impus în Europa League. Iar ambele sunt spaniole. Este vorba despre Athletic Bilbao şi Betis. Returul de pe Ramon Sanchez Pizjuan porneşte de la scorul de 1-0 pentru spanioli după golul din urmă cu aproape o săptămână reuşit de Ben Yedder. Ştefan Radu a fost atunci integralist. În weekend, internaţionalul român a fost înlocuit în meciul cu Genoa, în minutul 72. 

Afla mai multe despre: sevillalazioştefan radueuropa league 

viewscnt
Articole similare