Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumudică a făcut scandal monstru în Turcia, după ce a fost înjurat de fani la ultimul meci. Le-a indicat explicit jurnaliştilor semnele obscene care i-au fost arătate din tribune

VIDEO | Şumudică a făcut scandal monstru în Turcia, după ce a fost înjurat de fani la ultimul meci. Le-a indicat explicit jurnaliştilor semnele obscene care i-au fost arătate din tribune

Stranieri

Comentarii

Nervii lui Marius Şumudică au cedat, după un nou meci fără victorie în Turcia. Antrenorul român s-a războit cu fanii lui Konyaspor, dar, la final, tehnicianul s-a apărat şi a susţinut că familia sa a fost înjurată. La conferinţa de presă, antrenorul s-a dezlănţuit!

UPDATE luni, 9 decembrie, 12:56 Marius Şumudică s-a dezlănţuit la conferinţa de presă de după meciul cu Konyaspor. Antrenorul român s-a plâns că a fost înjurat, el şi familia sa, de către fanii din tribune. Mai mult, Şumi nu s-a ferit să le arate şi să le spună explicit jurnaliştilor prezenţi în sala de conferinţe felul în care a fost înjurat şi semnele obscene făcute la adresa sa.


Marius Şumudică, scandal în Turcia

Gaziantep nu a mai câştigat de o lună. În ultima etapă din Turcia, echipa antrenată de Marius Şumudică a scos un punct cu Konyaspor, scor 0-0, iar nervii au cedat la final. 

Fanii lui Konyaspor l-au huiduit pe antrenorul advers în timp ce se îndrepta spre vestiare şi Marius Şumudică n-a rămas dator. Antrenorul lui Gaziantep le-a făcut un semn cu degetul mare în jos, moment în care suporterii echipei gazdă s-au înfuriat şi mai mult. 

Totuşi, românul s-a apărat şi a susţinut că el a fost cel provocat: "Aţi auzit şi dumneavostră ce au spus suporterii celor de la Konyaspor. Mi-au înjurat familia. Nu am făcut acele gesturi pentru a-i provoca, dar, în momentul când te iei de familia mea, nu pot sta cu mâinile în sân", a declarat Şumudică la conferinţa de presă.

În urma acestui incident, Konyaspor a susţinut că va face o plângere împotriva lui Şumudică. 

11 e locul ocupat de Gaziantep în campionatul Turciei, cu 17 puncte acumulate după 14 meciuri. 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepmarius sumudica scandalmarius sumudica turcia 

viewscnt
Articole similare