Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Surpriză uriaşă la New York. Anthony Joshua, făcut KO pentru prima dată în carieră de Andy Ruiz: "E un vis devenit realitate"

VIDEO | Surpriză uriaşă la New York. Anthony Joshua, făcut KO pentru prima dată în carieră de Andy Ruiz: "E un vis devenit realitate"

Box

Comentarii

Americanul de origine mexicană Andy Ruiz a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria boxului, învingându-l prin KO tehnic în repriza a şaptea pe britanicul Anthony Joshua, pe care l-a deposedat de centurile de campion mondial la categoria grea, versiunile WBA, IBF şi WBO, în cadrul unei gale profesioniste care a avut loc, sâmbătă seara, la arena Madison Square Garden din New York.

Joshua, campion olimpic în 2012, la Londra, a suferit prima înfrângere din carieră ca profesionist, la primul său meci disputat în Statele Unite. El a fost trimis de patru ori la podea de Ruiz, în cursul unui meci în care era cotat drept mare favorit, arbitrul decizând să pună capăt luptei în repriza a şaptea.

"Este un vis devenit realitate. Pentru asta am muncit atât de mult. Nu îmi vine să cred că am reuşit să-mi îndeplinesc visul", a declarat Ruiz (29 ani), supranumit "Distrugătorul", care are în palmares 33 de victorii şi o înfrângere.

Anthony Joshua (29 ani), care venea după 22 de victorii consecutive ca profesionist, între care 21 înainte de limită, nu trebuia iniţial să-l înfrunte pe Andy Ruiz, ci pe Jarrell Miller, însă meciul a fost anulat după ce americanul a fost depistat pozitiv.

Pugilistul britanic şi-a felicitat la final adversarul şi a anunţat că doreşte un meci revanşă pentru a încerca să-şi recucerească centurile.

viewscnt
Articole similare