Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sus pe maşină! Becali s-a dat în spectacol la Arena Naţională. Ce reacţie au avut fanii la gestul patronului de la FCSB

VIDEO | Sus pe maşină! Becali s-a dat în spectacol la Arena Naţională. Ce reacţie au avut fanii la gestul patronului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a urmărit din tribunele Arenei Naţionale remiza albă pe care echipa sa, FCSB, a înregistrat-o în meciul cu lider CFR Cluj, apoi a făcut spectacol alături de fanii roş-albaştrilor.

După ce a stat de vorbă cu reporterii prezenţi la meci, Gigi Becali le-a făcut pe plac fanilor FCSB-ului şi s-a urcat pe maşină, exact cum făcea în vremurile bune ale echipei. Momentul în care patronul roş-albaştrilor s-a închinat a fost pe placul suporterilor.

"Nu sunt dezamăgit de rezultat, pentru că aşa s-a jucat. Am avut o bară, un şut. Nu prea am avut ocazii de a marca. Sunt dezamăgit de atacul nostru.

Am rezolvat problema de apărare, iar de atac nu îmi fac probleme, pentru că vin Man şi Moruţan. Nu o să stăm o sută de ani după Tănase ca să înveţe el fotbal.

Puteau fi trei puncte, dacă era echipă de anvergură. Nu eşti echipă de anvergură, nu poţi să câştigi. Suntem în formarea unei echipe de anvergură", a spus Becali după FCSB - CFR 0-0.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare