Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Teja a învins FCSB şi a dezvăluit diferenţele dintre fosta echipă şi Poli Iaşi: "Jucătorii mei sunt cei mai buni"

VIDEO | Teja a învins FCSB şi a dezvăluit diferenţele dintre fosta echipă şi Poli Iaşi: "Jucătorii mei sunt cei mai buni"

CSM Poli Iași

Comentarii

Mihai Teja şi-a luat revanşa, chiar dacă el nu este de aceeaşi părere. Poli Iaşi, cu Teja pe bancă, a învins-o pe FCSB, 2-1, fost echipă a tehnicianului.

"M-am bucurat că am câştigat acest meci, felicit jucătorii, au făcut un joc extraordinar, sunt mândru că îi antrenez. Sper să continuăm tot aşa. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor care au venit la stadion, suntem o familie. Jucătorii mei sunt cei mai buni, dar vreau să fim cu picioarele pe pământ", a declarat antrenorul la flash interviul de după meci. 

După ce şi-a învins fosta echipă, Teja a dezvăluit şi diferenţele dintre perioada în care i-a preluat pe "roş-albaştri" şi ce a găsit la Poli Iaşi: "Mi-am făcut datoria cât am putut, singurul regret e că nu am luat campionatul. A fost o perioadă frumoasă, mă bucur că am lucrat la FCSB, le urez succes în Europa. La FCSB am avut tot ce mi-am dorit, dar aici am avut timp, am preluat echipa din vară, am avut timp să îmi impun filosofia mea de joc".

Poli Iaşi este la egalitate cu liderul CFR Cluj, cu 14 puncte, dar cu un golaveraj inferior după şase etape din Liga 1. 

Afla mai multe despre: mihai tejapoli iasi 

viewscnt
Articole similare