Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Teja s-a hotărât. Revine Man, Gnohere rămâne pe bară. Ce echipă va trimite FCSB astăzi în meciul cu Astra

VIDEO | Teja s-a hotărât. Revine Man, Gnohere rămâne pe bară. Ce echipă va trimite FCSB astăzi în meciul cu Astra

FCSB

Comentarii

FCSB are nevoie disperată de victorie în această seară în meciul de la Giurgiu. CFR Cluj s-a impus aseară cu 1-0 în deplasarea de la Viitorul, iar acum echipa lui Teja este la opt puncte în spatele liderului.

În ciuda acestui aspect, Teja va miza pe o formulă cu un singur atacant împotriva Astrei. Aşa cum a recunoscut chiar la conferinţa de presă, antrenorul roş-albaştrilor îl va lăsa pe banca de rezerve pe Gnohere şi îl va trimite în teren pe Ioan Hora, care are patru goluri marcate în cele cinci meciuri jucate pentru FCSB.

”Gnohere e un jucător valoros. Dar jucătorii care joacă bine trebuie să joace în continuare. Nu pot să scot un jucător care intră, joacă bine, dă goluri pentru un altul care deocamdată nu a jucat. Ne ajută şi va intra probabil şi în meciurile viitoare, va juca, cu siguranţă este un jucător important pentru noi. Cu siguranţă va avea şansa lui să joace şi să demonstreze.

Pentru că nu mai poţi să joci sau să trăieşti cu trecutul sau ce a fost. A intrat, şi-a făcut treaba foarte bine, sunt sigur că şi în această perioadă şi la fiecare meci va fi acelaşi jucător. Eu nu pot să scot un jucător care a jucat bine şi a dat goluri pentru un altul, doar de dragul de a schimba! Cum să îl scot pe Hora care a intrat la fiecare meci şi a dat goluri? Gnohere a zis că nu e nicio problemă, îşi aşteaptă rândul”, a declarat Mihai Teja.

Echipă probabilă FCSB (4-2-3-1): 34. Bălgrădean - 20. R. Benzar, 4. Bălaşa, 17. I Cristea, 13. J. Morais - 8. L. Filip, 80. Teixeira - 98. Man, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman - 21. Hora
Rezerve: 99. A. Vlad, 9. Gnohere, 11. Moruţan, 24. Rusescu, 27. Ad. Stoian, 28. M. Roman I, 70. Fl. Matei

Afla mai multe despre: fcsbtejagnohereman 

viewscnt
Articole similare