Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Tenis de masă cu cărţi şi tigăi în loc de palete. Iată cum se pregătesc tricolorii, în aceste zile

VIDEO | Tenis de masă cu cărţi şi tigăi în loc de palete. Iată cum se pregătesc tricolorii, în aceste zile

Alte sporturi

Comentarii

Odată cu prelungirea perioadei de izolare din cauza Pandemiei de Coronavirus, sportivii devin din ce în ce mai inventivi. Este şi cazul campionilor de la tenis de masă, care au înlocuit paletele şi fileul cu tot felul de obiecte găsite prin casă.

Eliza Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Rareş Şipoş şi Cristian Pletea nu pot face pauză de tenis de masă nici când sunt în izolare. Sportivii se menţin în formă şi caută tot felul de mijloace pentru a nu sta departe de activitatea care le aduce atâtea satisfacţii şi pe care o fac aproape pe tot parcursul anului.

Astfel, fie că au folosit cărţi sau tigăi în loc de palete, au improvizat mesele de tenis şi au inovat noţiunea de fileu, toţi au făcut mişcare şi au demonstrat că pot fi activi şi de acasă.

Iată ilustraţii inedite si declaraţii sportivilor Eliza Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Rareş Şipoş şi Cristian Pletea, care sunt adepţii #stayhome, în vremuri de pandemie:

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe