Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Tigroaicele" au un obiectiv clar: trofeul Ligii Campionilor! Cristina Neagu ştie ce trebuie făcut pentru ca CSM Bucureşti să triumfe

VIDEO | "Tigroaicele" au un obiectiv clar: trofeul Ligii Campionilor! Cristina Neagu ştie ce trebuie făcut pentru ca CSM Bucureşti să triumfe

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti joacă ultima partidă din acest în direct la Telekom Sport. Meciul din Liga Campionilor, cu Bietigheim, este duminică, de la ora 17:15, pe Telekom Sport 1. Înainte de acest meci important, cele mai importante jucătoare ale "tigroaicelor", dar şi antrenorul Dragan Djukic, au vorbit despre meciul de duminică.

"Ne dorim să câştigăm. E ultimul meci din acest an, jucăm în faţa propriilor suporteri, ultima oară am pierdut împotriva celor de la Vipers. În momentul de faţă suntem pe primul loc în grupă, cred că e important să legăm victorii şi d-asta ne şi dorim să câştigăm duminică", a spus Cristina Neagu, în timp ce Djukic este pozitiv cu privire la meciul de duminică: "Energiile din sânul echipei sunt bune, suntem concentraţi la ultimul nostru obiectiv din acest an"

Întrebată ce ar alege dintre titlul de campioană în România şi trofeul Ligii Campionilor, Neagu a afirmat clar că trofeul european este mai important, iar Paula Ungureanu ar vrea să triumfe în ambele competiţii. 

Cele două "tigroaice" au vorbit şi despre Dragan Djukic, care a venit pe banca CSM-ului în timpul sezonului: "Nu ne-a fost nici nouă uşor şi nici lui, a venit în mijlocul sezonului, încearcă să implementeze nişte lucruri la echipă, noi încercăm să fim cât mai receptive să facem ce ne cere", a spus Neagu, iar Ungureanu îi recunoaşte mentalitatea de învingător. 

Meciul de duminică, de pe Telekom Sport 1, se va juca în Sala Dinamo, dar Cristina Neagu nu este foarte interesată de acest aspect, deşi recunoaşte că ar prefera ca CSM să aibă o sală doar a lor: "Sala Dinamo este puţin mai mică şi normal că preiunea publicului este mai mare. Ne place să jucăm şi acolo, ne place şi Sala Polivalentă. Mie personal mi-ar plăcea să avem o sală a noastră din care să nu mai ieşim.Să ne antrenăm şi să jucăm acolo şi să simţim că avem şi noi un loc al nostru".

Afla mai multe despre: cristina neagupaula ungureanudragan djukiccsm bucurestiliga campionilorhandbal 

viewscnt
Articole similare