Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tot ce trebuie să ştii despre fazele finale din In-Season Tournament. Spectacolul Cupei NBA, în exclusivitate pe Orange Sport

VIDEO | Tot ce trebuie să ştii despre fazele finale din In-Season Tournament. Spectacolul Cupei NBA, în exclusivitate pe Orange Sport

NBA

Comentarii

Pentru prima oară în istorie, NBA vine cu un format nou, In-Season Tournament, cu scopul de a revitaliza sezonul regular, iar această competiţie se apropie de fazele sale finale.

Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) a venit în actualul sezon cu noutatea cunoscută drept In-Season Tournament sau Cupa NBA.

Este un turneu din sezonul regulat al NBA, care se dispută între 3 noiembrie şi 9 decembrie 2023, după formatul standard de cupă internă din fotbalul european.

Toate cele 30 de echipe sunt împărţite în şase grupe a câte cinci, iar fiecare meci se joacă în cadrul "Tournament Nights" (nopţi de turneu), care contează şi pentru sezonul regulat, deci au dublă însemnătate.

NBA | In-Season Tournament intră pe ultima turnantă

Mai departe, în fazele eliminatorii avansează câştigătoarele celor şase grupe şi cele mai bune echipe de pe locul 2. 

Cum meciurile din grupe s-au disputat aproape în întregime, în faţă mai rămân doar rundele finale, începând cu faza sferturilor. La fel ca în grupe, partidele se dispută într-o singură manşă.

Toate cele şapte meciuri din fazele finale, adică cele patru sferturi, două semifinale şi finala, vor fi transmise în exclusivitate pe canalele Orange Sport

Las Vegas va găzdui semifinalele şi finala la T-Mobile Arena, cu un "Final Four" între 7 şi 9 decembrie.

Deşi înţelegerea iniţială era ca Orange Sport să transmită doar două sferturi, semifinalele şi finala, în cele din urmă s-a reuşit achiziţionarea întregului pachet al meciurilor din fazele eliminatorii din Cupa NBA.

Astfel ca spectacolul de peste ocean să fie disponibil şi în România pentru toţi pasionaţii fenomenului şi nu numai. Iar dacă doriţi să fiţi martorii unui moment ce poate deveni istoric: prima ediţie a Cupei NBA, denumită In-Season Tournament, atunci Orange Sport este răspunsul pe care îl căutaţi.

Fiecare jucător al echipei campioane va primi câte 500.000 de dolari, iar învinşii din finală vor fi remuneraţi cu câte 200.000 de dolari.

De altfel, vor fi recompensaţi şi jucătorii echipelor care au pierdut în semifinale, cu câte 100.000 de dolari, dar şi ale celor care au fost învinse în sferturi, cu câte 50.000 de dolari fiecare.

Programul fazelor eliminatorii din In-Season Tournament, în exclusivitate pe Orange Sport:

  • 4-5 decembrie - Sferturile de finală
  • 7-9 decembrie - Semifinalele şi Finala (”Final Four” în Las Vegas)

Afla mai multe despre: nbacupa nbain-season tournamentlas vegasorange sport 

viewscnt
Articole similare