Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Totul pentru Fed Cup: "Cred că putem aduce rezultate bune" Decizia luată de Buzărnescu

VIDEO | Totul pentru Fed Cup: "Cred că putem aduce rezultate bune" Decizia luată de Buzărnescu

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu a părăsit primul Grand Slam al anului în chiar primul tur, eliminată de Venus Williams. Mihaela a fost răzbunată de Simona Halep, care a eliminat-o pe americancă în 16-imi.

Aflată pe locul 26 mondial, Buzărnescu are un început de an mult sub aşteptări. A pierdut în primul tur la toate cele trei turnee jucate în noul sezon.

  • Meciul Cehia - România, din FED Cup se vede în direct pe Telekom Sport 1, pe 9 şi 10 februarie;

"Mereu ne aşteptăm la mai multe, întotdeauna ne dorim mai multe şi vrem să câştigăm cât mai multe meciuri. Dar trebuie să acceptăm că avem o adversară în faţă care poate are o zi bună, până acum eu am jucat cu fete care au mers până în semifinale, finale sau turul 3 şi mă bucur că Simona  a reuşit să o învingă pe Venus" a spus Mihaela.

Sportiva de 30 de ani a luat decizia de a nu mai juca la nicio competiţie înaintea întâlnirii din Fed Cup contra Cehiei. A renunţat la turneul din Thailanda. 

"Cu siguranţă toţi aşteptăm rezultate bune, după cum vedeţi două dintre jucătoarele Fed Cup din Cehia sunt în semifinale, o să fie o partidă grea din toate punctele de vedere însă noi avem speranţe şi credem că putem aduce rezultate bune" este dorinţa Mihaelei. 

Afla mai multe despre: fed cupmihaela buzărnescucehiavenus williamsaustralian opensimona halep 

viewscnt
Articole similare