Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vâlcea a debutat cu stângul în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Jucătoarele lui Pera au pierdut la scor cu Brest

VIDEO | Vâlcea a debutat cu stângul în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Jucătoarele lui Pera au pierdut la scor cu Brest

Handbal

Comentarii

Râmnicu Vâlcea a debutat cu stângul în grupele Ligii Campionilor. După o primă repriză bună la Brest, atunci când au fost egalele franţuzoaicelor (12-12), handbalistele lui Pera au clacat în repriza a doua şi au pierdut la opt goluri diferenţă (21-29).

VIDEO | Brest - Vâlcea 29-21

Final de meci. Brest o învinge pe Vâlcea, scor 29-21.

28-21 Şapte goluri avans pentru franţuzoaice.

26-20 Brest are acum un avans de şase goluri.

24-20 Vâlcea se apropie din nou la patru goluri.

22-15 Brest conduce la şapte goluri diferenţă.

20-16 Franţuzoaicele deţin cea mai mare diferenţă de scor de până acum.

19-16 Brest se desprinde la trei goluri diferenţă.

17-16 Brest conduce şi e în superioritate numerică.

15-15 Handbalistele lui Pera reuşesc să egaleze.

14-13 Gazdele continuă să îşi menţină fragilul avantaj.

13-12 Brest începe repriza a doua cu un gol de la 7 metri.

12-12 Cele două echipe intră la egalitate la pauză.

12-11 Franţuzoaicele trec în avantaj.

11-11 Brest a egalat la 11.

9-10 Vâlcea preia din nou conducerea.

9-9 Brest restabileşte egalitatea.

8-9 Brest s-a apropiat la un gol de Vâlcea, iar Pera cere time out.

6-9 Campioana României din 2019 nu le dă deloc momente de respiro franţuzoaicelor.

5-8 Trei goluri diferenţă pentru Vâlcea!

5-7 Româncele se distanţează la două goluri diferenţă.

5-6 Echipa lui Pera preia conducerea.

5-5 Diana Ciucă apără o lovitură de la 7 metri a lui Gullden.

5-5 Româncele se ţin scai de franţuzoaice.

4-4 Continuă începutul echilibrat de partidă.

2-2 Început echilibrat de meci între cele două formaţii.

Cele mai importante faze ale meciului vor fi redate în regim live video pe site-ul www.telekomsport.ro.

Campioana României din sezonul 2018-2019 debutează în cea mai importantă competiţie intercluburi de handbal feminin pe terenul unui adversar dificil. Râmnicu Vâlcea o va înfrunta pe Brest Bretagne, echipă care a împărţit prima poziţie în campionatul intern cu Metz.

LIVE VIDEO | Magia handbalului feminin de Liga Campionilor revine la Telekom Sport! Râmnicu Vâlcea îşi începe aventura europeană, sâmbătă, în Franţa

În contextul pandemiei de coronavirus, în Franţa nu a fost declarată o campioană, astfel că cele două formaţii cu acelaşi număr de puncte, 51, au fost considerate egale la finalul sezonului.

Râmnicu Vâlcea vine, de asemenea, după un sezon foarte bun. Oltencele au terminat Liga Naţională pe primul loc cu 43 de puncte după 18 partide jucate. Rivalele de la CSM Bucureşti au strâns tot atâtea puncte, doar că au avut un meci mai puţin. La fel ca în Franţa, din cauza problemelor cauzate de virusul asiatic COVID-19, titlul de campioană nu a fost acordat, clasamentul fiind îngheţat.

Din grupa ultimei campioane a României mai fac parte următoarele echipe: Győr (Ungaria), Podravka Vegeta (Croaţia), Buducnost (Muntenegru), BVB Dortmund (Germania), Odense (Danemarca) şi TSKA Moscova (Rusia).

Telekom Sport vine cu o veste excelentă pentru fanii handbalului. Toate competiţiile europene importante, atât la feminin, cât şi la masculin, vor putea fi urmărite pe canalele noastre.

Cele mai tari competiţii din Europa dedicate handbalului se vor vedea pentru următorii cinci ani la Telekom Sport. Fanii handbalului vor putea urmări pe Telekom Sport cele mai importante meciuri din EHF Champions League, EHF European League şi EHF European Cup, atât la feminin, cât şi la masculin.

Bineînţeles, cele mai interesante vor fi partidele echipelor româneşti. Şi începem tare chiar din acest week-end, când SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti vor debuta în noul sezon al Ligii Campionilor la feminin. Vâlcea are meci în deplasare, la Brest, în timp ce fetele de la CSM Bucureşti vor juca împotriva delor de la Metz, în Sala Polivalentă.

Afla mai multe despre: ramnicu valcealiga campionilor 

viewscnt
Articole similare