Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul - FCSB, meci vital în play-off! Andone: ”Lupta la titlu nu s-a încheiat!”. Partida este în direct, AZI, la Telekom Sport

VIDEO | Viitorul - FCSB, meci vital în play-off! Andone: ”Lupta la titlu nu s-a încheiat!”. Partida este în direct, AZI, la Telekom Sport

FCSB

Comentarii

Meciul care închide etapa a şasea din play-off-ul Ligii I se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida FC Viitorul - FCSB va fi în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Managerul General al formaţiei FC Voluntari a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre meciul zilei de duminică în Liga 1, Viitorul - FCSB: ”Încă nu s-a încheiat, matematic nu. O să fie meci interesant. Nu poţi să ştii, pentru că nu am văzut unul sau două meciuri în play-off extrem de spectaculoase, cu multe goluri, a fost Craiova la Steaua, care a fost un meci cu ritm, cu tempo, cu goluri frumoase, cu multe ocazii, în rest nu pot să spun că am văzut alt meci. Craiova, au câştigat şi ei cu Astra şi poate să termine pe locul 3, părerea mea, fără probleme. Bătaia se va da, dar CFR are un pas mare în faţă, părerea mea. Sunt jucători care au câştigat şi campionatul, în mare parte, care au câştigat şi anul trecut, n-au apărut noutăţi mari la CFR şi experienţa asta şi au jucători cu experienţă, jucători bătrâni, care ştiu să oprească jocul. Nu joacă spectaculos, dar câştigă campionatul. Important e nu că câştigă campionatul, important e ce fac pe viitor. Să ajungă măcar în grupele Europa League. Pentru că atunci, nu are niciun rost să iei campionatul.” a declarat Ioan Andone.

Viitorul - FCSB se joacă duminică de la ora 21:00 în direct la Telekom Sport 1. În primul meci direct dintre cele două în acest sezon, FCSB s-a distrat în deplasarea de la Ovidiu şi s-a impus cu 4-1. Coman, Man, Benzar şi Rusescu au adus victoria echipei pregătite atunci de Nicolae Dică.
 

Afla mai multe despre: viitorulfcsbioan andone 

viewscnt
Articole similare