Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vine la FCSB unul dintre favoriţii lui Rădoi din naţională! Ce şansă i-a oferit Gigi Becali şi unde intră în echipă

Vine la FCSB unul dintre favoriţii lui Rădoi din naţională! Ce şansă i-a oferit Gigi Becali şi unde intră în echipă

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, încă are de încasat sume de bani de la cluburile din străinătate, după ce a vândut mai mulţi fotbalişti, dar sunt şanse mici să primească banii pe care-i aştepta din partea Fortunei Dusseldorf. Presa din Germania anunţă că Dragoş Nedelcu (24 de ani) nu a convins în liga a doua şi că sunt şanse mici ca el să continue.

Un tricolor revine la FCSB. Anunţ despre Dragoş Nedelcu: "Nu este antrenat pentru postul de fundaş central"

Mirel Rădoi şi-a conturat un nucleu de jucători în echipa naţională, iar Dragoş Nedelcu s-a aflat printre favoriţii selecţionerului la fiecare acţiune a primei reprezentative. Avantajul jucătorului, care încă aparţine de FCSB, e că poate ocupa două posturi importante, fundaş central şi mijlocaş central, dar acum trece printr-o perioadă mai puţin fericită în Germania. 

Dragoş Nedelcu a ieşit din echipa de start a Fortunei Dusseldorf, după un început în care a fost titular, iar Rp-online.de anunţă că sunt şanse mari ca ex-jucătorul lansat de Gică Hagi să revină la FCSB. El e doar împrumutat şi poate ajunge înapoi în Liga 1, după ce Gigi Becali a acceptat, în vară, să-i ofere şansa de a pleca sub formă de împrumut.  

"Nu a fost capabil să convingă în ultimele meciuri, probabil din cauza faptului că nu este antrenat pentru postul de fundaş central. El provine din mijlocaş central defensiv, acolo unde este folosit şi la echipa naţională. 

Alţi fotbalişti au fost preferaţi la Dusseldorf în locul său. Sunt şanse mici ca Fortuna să activeze clauza de cumpărare definitivă la finalul sezonului, pentru a semna cu el", scrie publicaţia citată. 

La Fortuna Dusseldorf, Nedelcu a jucat în jumătate dintre meciurile din liga a doua din Germania şi o dată în Cupa Germaniei. Ultimele minute la echipa de club le-a jucat pe 16 octombrie, în remiza 1-1 cu Hamburg, apoi au urmat două meciuri în care a fost rezervă neutilizată, iar cu Hannover nu a fost în lot. 

Ce spunea Dragoş Nedelcu despre postul său în teren

"M-a schimbat experienţa din Germania, e un alt campionat şi mi-am dorit mult să ajung acolo. 

Să fiu sincer, când am ajuns acolo mi-am dorit mult să joc. Am avut o discuţie cu antrenorul, mi-a spus că are nevoie de mine fundaş central. Azi m-am bucurat să joc mijlocaş central, dar eu mă bucur oriunde joc, pentru că pot progresa în ambele poziţii", a declarat fotbalistul Fortunei Düsseldorf, după ce a fost titular pentru România în meciul din deplasare cu Islanda. 

FCSB l-a împrumutat până la finalul sezonului pe Dragoş Nedelcu, iar Gigi Becali ar urma să încaseze 2 milioane de euro, dacă Dusseldorf activează clauza de cumpărare definitivă. Totuşi, e puţin probabil ca acest lucru să se întâmple, în urma informaţiilor furnizate de presa din Germania. 

Dacă revine la FCSB, Dragoş Nedelcu ar urma să fie folosit tot pe postul de fundaş central, acolo unde staff-ul şi Gigi Becali l-au trimis în ultima perioadă petrecută la echipă. 

Afla mai multe despre: dragos nedelcuromaniafcsbdragos nedelcu revenire fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare