Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vine să scrie istorie şi să fie cel mai bun marcator străin din Liga 1! Jucătorul pe care Hagi l-a transferat e considerat un magician

Vine să scrie istorie şi să fie cel mai bun marcator străin din Liga 1! Jucătorul pe care Hagi l-a transferat e considerat un magician

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa s-a reunit ieri, iar după ce l-au transferat pe Andrei Târcoveanu, echipa lui Hagi a opţinut acordul şi pentru revenirea brazilianului Eric de Oliveira în România.

Mijlocaşul de 33 de ani şi-a terminat înţelegerea cu Al-Markhiya Sports Club din Qatar şi-a acceptat să se întoarcă la Viitorul, echipă pentru care a mai jucat înainte să plece în Qatar. Brazilianul evoluase în 22 de meciuri oficiale ale sezonului trecut la Viitorul, pentru care a marcat şase goluri.
 
Eric va merge direct în stagiul din Turcia şi va putea intra imediat la intensitate maximă, fiind pus la punct sută la sută pe programul de pregătire fizică.
 
"Trebuie să mai înscriu 9 goluri ca să-l depăşesc pe Wesley şi să ajung pe primul loc! O să mă întorc în România şi o să mă bat pentru primul loc în clasamentul ăsta. Până la 50 de ani o să tot am timp să-l depăşesc pe Wesley! Hagi e ca un tată pentru mine şi îi mulţumesc pentru tot", spunea Eric.
 
Eric de Oliveira, 56 de goluri în L1, a semnat cu Viitorul şi are un singur obiectiv: să devină numărul 1, peste Wesley Lopes, 64 de reuşite.
 
Constănţenii se vor afla până la 25 ianuarie în staţiunea Belek din Antalya, unde vor pregăti a doua parte a campionatului şi unde vor disputa numai puţin de şapte partide amicale, după următorul program:
 
- la 14 ianuarie, ora 18.00: FC Viitorul - Ferencvaros (Ungaria), la Rixos Belek
- la 17 ianuarie, ora 12.00: FC Viitorul - Rubin Kazan (Rusia), la Belis Belek
- la 17 ianuarie, ora 18.00: FC Viitorul - Daejeon Citizen (Coreea de Sud), la Sueno Belek
- la 21 ianuarie, ora 11.00: FC Viitorul - Velje (Danemarca), la Sueno Belek
- la 21 ianuarie, ora 18.00: FC Viitorul - Lechia Gdansk (Polonia), Titanic Belek
- la 24 ianuarie, ora 11.00: FC Viitorul - Yenisey (Rusia), Sueno Belek.
- la 24 ianuarie, ora 18.00: FC Viitorul - Sabutarlo (Georgia), Sueno Belek.

Afla mai multe despre: ericviitorulhagiconstantatransfer 

viewscnt
Articole similare