Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan a răbufnit după România - Columbia 2-3: „Am fost depăşiţi la toate capitolele!”

Viorel Moldovan a răbufnit după România - Columbia 2-3: „Am fost depăşiţi la toate capitolele!”

Echipa națională

Comentarii

România a fost învinsă la limită, scor 2-3, de naţionala Columbiei, într-un meci amical.

Viorel Moldovan a tras concluziile după România - Columbia 2-3

Fostul mare atacant s-a declarat dezamăgit de prestaţia „tricolorilor” lui Edi Iordănescu, pe care i-a văzut surclasaţi de sud-americani la toate capitolele. Totuşi, Vio Moldovan este conştient de valoarea adversarului întâlnit, scoţând în evidenţă calitatea impresionantă a naţionalei din Columbia.

„A fost mult prea puţin pentru cum ar trebui să arătăm la un Campionat European. Dar mai este timp să ne punem la punct. Aşteptăm să vedem un alt nivel la echipa naţională. Acum am avut în faţă un adversar foarte bun care ne-a depăşit la toate capitolele.

Până la urmă, a fost un test foarte bun, împotriva unui adversar care este într-o formă foarte bună în momentul de faţă. E o echipă care practică un fotbal de foarte mare calitate, cu viteză, tehnică. Dar mi-ar fi plăcut ca acum să fi fost noi cei în galben”, a spus Viorel Moldovan la PrimaSport.

Cum a descris Luis Diaz echipa naţională a României după meciul cu Columbia

Superstarul de la Liverpool a fost titular pentru sud-americani şi a făcut spectacol. A fost foarte activ pe teren şi i-a făcut viaţa foarte grea lui Andrei Raţiu. După meci, Luis Diaz a avut însă o reacţie plină de fair-play, lăudând naţionala noastră şi vorbind la superlativ despre „tricolorii” lui Edi Iordănescu.

„Am făcut o partidă bună, am muncit mult. Suntem fericiţi şi mulţumiţi de grupul pe care îl avem. Continuăm să creşetem ca echipă, ca o familie, pentru ceea ce urmează.

România este o echipă foarte, foarte mare. A demonstrat în repriza a doua că are jucători buni, a făcut o repriză foarte bună. Şi noi am coborât nivelul şi nu trebuia să facem asta. Dar am făcut ce trebuia, am câştigat, ceea ce e cel mai important”, a declarat Luis Diaz, potrivit as.ro.

Afla mai multe despre: viorel moldovanechipa nationalaromaniacolumbia 

viewscnt
Articole similare