Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vor pleca jucători!” Balint, extrem de supărat după eşecul de la Sf. Gheorghe: ”Este dureros să văd jucători care se plimbă pe teren!”

”Vor pleca jucători!” Balint, extrem de supărat după eşecul de la Sf. Gheorghe: ”Este dureros să văd jucători care se plimbă pe teren!”

UTA

Comentarii

Antrenorul formaţiei UTA, Laszlo Balint, a fost extrem de supărat la finalul partidei de la Sf. Gheorghe.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I. Au marcat Safranko, în minutele 32 şi 81, şi Golofca în minutul 85.

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA s-a declarat extrem de nemulţumit de unii jucători din echipa sa şi a anunţat restructurări în lotul de jucători: ”Prea multe nu sunt de spus după un scor precum cel din seara asta. Pentru mine este un foarte mare semn de întrebare, pentru că în momentul în care exemplul de atitudine este dat de un copil precum Isac, atunci există într-adevăr o foarte mare problemă. Cel puţin după aspectul primei reprize, nu meritam absolut nimic. Nu se poate, la primul gol, să ne invităm reciproc, să retragem piciorul... practic am invitat adversarul să ne bage mingea în poartă. Mai avem un meci, după care o să facem o analiză amănunţită. Nu am văzut un licăr de pasiune în ochii multor jucători. Ceea ce pentru mine este dureros. Efectiv este dureros să văd jucători că se plimbă pe teren. Nu pot accepta treaba asta. Aştept o tresărire de orgoliu din partea multor jucători. Este clar că vor pleca jucători şi s-ar putea să plece chiar jucători care nu erau pe listă. La cum s-au prezentat unii dintre ei, ar trebui să vină ei la uşa biroului meu şi să spună, Mister, nu merit să port acest tricou.Nu este o tragedie, dar este deranjant. Este supărător modul în care ne-am prezentat astăzi, cel puţin în prima repriză. După care am reacţionat, dar prea târziu şi insuficient” a declarat tehnicianul, la finalul jocului. 

Afla mai multe despre: laszlo balint 

viewscnt
Articole similare