Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vreau să-i felicit pe cei de la Dinamo, şi-au dat viaţa pe teren”. Adrian Păun îşi laudă adversarii

”Vreau să-i felicit pe cei de la Dinamo, şi-au dat viaţa pe teren”. Adrian Păun îşi laudă adversarii

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a avut emoţii cu Dinamo pe teren propriu. Clujenii au câştigat la limită meciul, scor final 1-0.

Adrian Păun i-a pasat lui Billel Omrani, care a marcat singurul gol al partidei.

„Ne-am chinuit în această seară, parcă am avut un deja-vu de la meciurile trecute în care nu am reuşit să marcăm acasă. Cel mai important este că, până la urmă, am reuşit să marcăm şi să luăm cele trei puncte. Aici vreau să-i felicit pe cei de la Dinamo, au avut un spirit extraordinar, dăruire, şi-au dat viaţa pe teren.

Chiar dacă au jucat cu doi oameni mai puţin încă din prima repriză. Cred că că ne-am creat multe ocazii, portarul lor a fost extraordinar, a avut câteva intervenţii bune. Suntem la un punct în spatele FCSB-ului, ne-am apropiat faţă de etapa trecută şi avem un moral bun pentru meciul cu Craiova.

Într-adevăr, această regulă cu înjumătăţirea mereu ne-a dezavantajat. Mergem la Craiova să luăm cele trei puncte şi sper să încheiem sezonul regulat pe primul loc. FCSB are un meci extrem de greu la Sfântu Gheorghe”, a spus Păun, după meci.

După această partidă, CFR Cluj a ajuns la 63 de puncte şi este la un singur punct în spatele liderului FCSB. Dinamo rămâne pe locul 14, cu 27 de puncte.

 

Afla mai multe despre: adrian pauncfr clujdinamo 

viewscnt
Articole similare