Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi şi-a dat acordul: "A spus da!". Primul transfer al iernii la Barca! Lovitură de proporţii

Xavi şi-a dat acordul: "A spus da!". Primul transfer al iernii la Barca! Lovitură de proporţii

FC Barcelona

Comentarii

Xavi şi-a dat acordul pentru primul transfer al iernii la Barcelona. Noul antrenor al catalanilor a spus "da" transferului lui Dani Alves (38 de ani), veteranul brazilian care va sosi gratis pe Camp Nou. Fundaşul e liber de contract după ce s-a despărţit de Sao Paulo, din Brazilia.

Xavi şi-a dat acordul: "A spus da!". Primul transfer al iernii la Barca! Lovitură de proporţii

Dani Alves s-a autopropus la FC Barcelona după ce a rămas fără echipă, la despărţirea de Sao Paulo. Brazilianul nu vrea să-şi încheie cariera chiar dacă a ajuns la o vârstă înaintată, iar Xavi a fost de acord cu transferul său la Barca, potrivit jurnalistului Albert Roge, de la Sport.

Sursa citată scrie că Xavi şi-a dat acordul pentru transferul lui Dani Alves la Barca, club de unde a plecat în 2016. "Xavi a spus 'da' pentru sosirea lui Dani Alves. Îl doreşte pe fundaşul dreapta în proiectul său. Transferul său e deja dat ca sigur în interiorului clubului", anunţă jurnalistul Albert Roge.

În ciuda situaţiei financiare grea, salariul lui Dani Alves nu va fi o problemă. Brazilianul e gata să joace aproape gratis pentru echipa de pe Camp Nou. Fundaşul dreapta care a scris istorie la gruparea blaugrana a jucat între 2008 şi 2016 pentru Barcelona şi a făcut parte din echipa de neoprit a lui Pep Guardiola.

Presa din Spania a scris de mai multe ori despre posibilitatea ca Dani Alves să revină la FC Barcelona, după ce s-a autopropus şefilor de pe Camp Nou. În birourile blaugrana a existat scepticism în privinţa utilităţii lui Alves, dar în cele din urmă ultimul cuvânt l-a avut de spus Xavi, care şi-a dat acordul pentru transfer.

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a vorbit recent despre transferul lui Dani Alves: "Poate ajuta clubul în mai multe moduri, s-a oferit să ne ajute şi pe plan sportiv. Are o relaţie apropiată cu Puyol. Ne poate ajuta dacă Xavi are nevoie!", a spus Laporta, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Afla mai multe despre: xavibarcelonatransferdani alvesacord 

viewscnt
Articole similare