Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeljko Kopic le dă asigurări suporterilor lui Dinamo: „Vom semna jucătorii pe care ni-i dorim!”

Zeljko Kopic le dă asigurări suporterilor lui Dinamo: „Vom semna jucătorii pe care ni-i dorim!”
Comentarii

Dinamo va avea parte de un retur de campionat foarte complicat în încercarea de a se salva de la retrogradare.

Zeljko Kopic le promite fanilor lui Dinamo întăriri în perioada de mercato

Zeljko Kopic este conştient că Dinamo are nevoie de forţe proaspete pentru a doua parte a sezonului, motiv pentru care clubul din Ştefan cel Mare monitorizează cât mai mulţi jucători. Totuşi, tehnicianul croat consideră că fotbaliştii aduşi trebuie să se plieze pe stilul de joc al lui Dinamo, mai ales că echipa se afla într-o situaţie dificilă în clasament.

„Înţeleg că fanii sunt îngrijoraţi, ştiu că vor să vadă transferuri, nu am timp să fiu îngrijorat, lucrez zi de zi şi chiar cred că vom semna jucători pe care ni-i dorim. Avem pentru fiecare post câteva opţiuni, ştim ce putem oferi şi în funcţie de asta, sper să găsim cea mai bună soluţie.

Toţi ştiu că noi căutăm jucători, că suntem activi pe piaţa transferurilor. Am semnat deja un jucător, e un fotbalist de calitate, echipa l-a acceptat pe Velkovski, toţi au înţeles că este un jucător bun, dar şi un om de calitate. E parte din lot şi se adaptează bine. Vrem să aducem jucători de calitate, am nevoie de jucători care să aducă calitate, să îmbunătăţească echipa, dar să înţeleagă ce înseamnă Dinamo şi să mă asigur că atunci când vin, să lupte pentru rezultate şi pentru tricoul lui Dinamo.

Nu a fost uşor să îl conving pe Darko, mulţi înţeleg că nu sunt într-o situaţie bună, că ne batem pentru evitarea retrogradării, apreciez că a ales să vină aici, să lupte pentru Dinamo. Nu e vorba doar de CV, contează şi calitatea jucătorului, mulţi jucători ni se oferă în această perioadă de mercato, dar ştiu ce îmi doresc, ce calitate ne trebuie şi trebuie să fim răbdători şi să aşteptăm ceea ce ne dorim cu adevărat.

Întotdeauna e bine să ai lideri în teren, e mai uşor pentru toţi ceilalţi, pentru tineri,  vor avea pe cineva aproape de la care să înveţe, să vadă ceva, se vor simţi mai bine, dar un e uşor să găseşti un astfel de jucători, toţi caută aşa ceva în perioada de mercato de iarnă”, a declarat Zeljko Kopic în interviul acordat pentru Radio Dinamo1948.

Afla mai multe despre: dinamozeljko kopictransferurisuperliga 

viewscnt
Articole similare