Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeljko Kopic, mulţumit de prestaţia jucătorilor săi. Giovanni Costantino, concentrat pe partida din campionat după calificarea în sferturi

Zeljko Kopic, mulţumit de prestaţia jucătorilor săi. Giovanni Costantino, concentrat pe partida din campionat după calificarea în sferturi

Cupa României

Comentarii

Zeljko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo Bucureşti a vorbit după meci despre prestaţia jucătorilor săi din egalul cu Oţelul Galaţi, din ultima etapă a fazei grupelor din Cupa României.

Croatul şi-a felicitat jucătorii pentru ambiţia de care aceştia au dat dovadă. Dinamoviştii au reuşit să revină de la 3-1, au egalat scorul la trei şi au luptat până la final pentru cele trei puncte şi pentru calificarea în sferturile Cupei.

„Cred că am început meciul bine. Prima repriză a fost bună, am marcat primii, am jucat cu o echipă foarte puternică fizic, au câştigat câteva dueluri şi astfel au reuşit să egaleze.

Am avut tot ce ne trebuie ca să câştigăm meciul, dar am şi greşit. Reacţia noastră a fost excelentă, am fost foarte aproape de a înscrie şi al patrulea gol, dar am văzut multe lucruri pozitive.

Trebuie să muncim mai mult, asta e clar! Am văzut mai multe lucruri pozitive azi, mai ales cum am reacţionat după ce eram cu două goluri în spatele adversarilor.

Nu e uşor. Sunt satisfăcut şi este o bază pe care putem să construim în continuare. La câte puncte avem în campionat, e foarte greu, dar sunt şi nişte lucruri pozitive, toţi vor să se îmbunătăţească.

Eu voi depune tot efortul pentru a ajuta Dinamo să urce în clasament mult mai mult. Luăm fiecare meci în parte, mâine e o zi liberă pentru fotbalişti, mai avem două zile până la următorul meci.

Apoi ne mai rămân încă două meciuri rămase. Trebuie să ne îmbunătăţim şi la antrenamente. Simt că am o conexiune cu clubul, sunt susţinut de toată lumea, am sentimentul ăsta.” a declarat Zeljko Kopic, pentru Prima Sport.

Lucrurile au stat mai bine pentru FC U Craiova 1948, echipă care a încheiat pe primul loc în aceeaşi grupă.

Băieţii lui Giovanni Costantino au învins liderul din Superliga, pe FCSB, cu scorul de 2-0 şi s-au calificat în sferturile Cupei României.

Italianul de pe banca echipei patronate de Adrian Mititelu şi-a felicitat jucătorii dar rămâne concentrat pe meciurile care urmează, implicit, partida din etapa a 19-a cu FC Botoşani.

Giovanni Costantino: "Este o victorie istorică"

”Este o victorie istorică pentru clubul nostru. După meciul cu ”U” Cluj, jucătorii au înţeles că trebuie să dea mai mult.

A fost singurul meci în care nu am jucat bine, cel cu U Cluj. Am jucat bine. Noi suntem o echipă. E important să avem mentalitatea de a fi o echipă.

Meciul cu Botoşani este important în acest moment pentru noi. Româna şi italiana sunt similare. Victoria este importantă”, a spus Giovanni Costantino, la finalul meciului cu FCSB, pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: cupa romanieidinamootelulfc u craiovafcsbzeljko kopicgiovanni costantino 

viewscnt
Articole similare