Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane pregăteşte asediul! Real Madrid vrea să transfere unul dintre starurile lui Guardiola de la Manchester City

Zidane pregăteşte asediul! Real Madrid vrea să transfere unul dintre starurile lui Guardiola de la Manchester City

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane (46 de ani) a revenit la Real Madrid la insistenţele lui Florentino Perez, iar pentru a îl convinge, preşedintele clubului Los Blancos i-a promis nume mari din viitorul sezon pe Santiago Bernabeu.

Astfel că Real Madrid se pregăteşte de o nouă eră "galactică", iar pe zi ce trece pare că "Zizou" mai adaugă câte un nume pe impresionanta listă de cumpărături. Este de aşteptat ca Real să cheltuie în vară peste 300 de milioane de euro, nume ca Neymar, Eden Hazard sau Christian Eriksen fiind principalele ţinte, dar Zidane vrea un jucător şi de la Pep Guardiola. 

Raheem Sterling este numele celui pe care Zidane îl vede perfect pentru banda dreapta a atacului, potrivit Mirror, acolo unde, odată cu revenirea francezului, zilele lui Gareth Bale sunt numărate. Este adevărat că englezul în vârstă de 24 de ani face un sezon magnific în tricoul lui City, cu 19 goluri şi 16 assist-uri în 39 de partide, dar Zidane şi-a declarat simpatia pentru rapidul jucător încă din 2015. În fapt, scouterii lui Real Madrid îl monitorizează pe fotbalist din 2014. 

Însă visul lui Zidane nu va fi uşor de îndeplinit. Sterling, cotat la 120 de milioane de euro de transfermarkt.com, a semnat un nou contract cu Manchester City în noiembrie 2018, care îi asigură un salariu de 300.000 de lire sterline pe săptămână până în 2023. 

Afla mai multe despre: raheem sterlingzidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare