Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane semnează şi revine pe bancă: "Va veni la noi!". Ce echipă preia

Zidane semnează şi revine pe bancă: "Va veni la noi!". Ce echipă preia
Comentarii

Zinedine Zidane (50 de ani) aşteaptă să preia naţionala Franţei, după expirarea contractului lui Didier Deschamps. Zidane a refuzat oferta-monstru de la Newcastle, care i-a pus pe masă un contract de 50 de milioane de euro, şi îşi doreşte să ajungă selecţionerul naţionalei "Cocoşului galic", pentru care a făcut istorie ca jucător.

Zidane semnează şi revine pe bancă: "Va veni la noi!". Ce echipă preia

Liber de contract din vara lui 2021, Zinedine Zidane e aşteptat să preia naţionala Franeţi după Mondialul din 2022, din Qatar, când contractul lui Didier Deschamps cu francezii va expira. Deschamps a făcut-o campioană mondială pe Franţa, însă tentaţia de a-l avea pe Zidane ca antrenor, după ce a făcut istorie ca jucător, e prea mare pentru preşedintele FFF, Noel Le Graet.

Zidane a fost dorit de Newcastle după preluarea clubului de către şeici, care i-au făcut o ofertă colosală, însă "Zizou" a spus "nu". Mirror scrie că motivul pentru care Zidane a refuzat oferta-monstru a "Coţofenelor" e că aşteaptă să preia naţionala Franţei şi va rămâne liber de contract până atunci. Didier Deschamps mai are contract cu naţionala Franţei până după Mondialul din 2022.

De altfel, chiar preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, nu s-a ferit să recunoască atunci când a fost întrebat dacă viitorul lui Zidane ca antrenor e legat de naţionala Franţei: „Zidane va veni la naţionala Franţei. Când? Nu ştiu”, a anunţat şeful Federaţiei Franceze de Fotbal, citat de L’Equipe.

Ca antrenor, Zinedine Zidane a devenit rapid, după şi-a început cariera de principal, unul dintre cei mai titraţi tehnicieni din lumea fotbalului. "Zizou" a câştigat 11 trofee cu Real Madrid, printre care trei Ligi ale Campionilor la rând, eventul în Spania, dar şi toate trofeele continentale puse în joc. Zidane a preluat pentru prima dată Real Madrid în ianuarie 2016 şi a strâns două mandate pe banca "albilor".

Afla mai multe despre: zinedine zidanenationala franteiantrenorofertanewcastle 

viewscnt
Articole similare