Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane nu poate refuza! Ofertă colosală: 50 de milioane de euro ca să spună "da" şi să preia echipa

Zidane nu poate refuza! Ofertă colosală: 50 de milioane de euro ca să spună "da" şi să preia echipa
Comentarii

Zinedine Zidane (50 de ani) e dorit la Newcastle, după infuzia de capital de care a avut parte clubul din Premier League odată cu prelurea echipei de către Fondul de Investiţii al Arabiei Saudite. "Coţofenele" vor avea mulţi bani de cheltuit şi club şi-a întocmit deja o listă de antrenori cu care să înceapă construcţia unei echipe de top.

Zidane nu poate refuza! Ofertă colosală: 50 de milioane de euro ca să spună "da" şi să preia echipa

Newcastle are bani de cheltuit după ce a fost preluată de şeicii din Arabia Saudită. Primul pas spre construcţia unei echipe de top e schimbarea antrenorului cu un nume important. Zinedine Zidane, antrenorul cu care Real Madrid a câştigat trei Ligi ale Campionilor la rând, e dorit pe St. James's Park, iar noi şefi ai clubului din Premier League i-au trimis deja o ofertă.

Potrivit Don Diario, Zidane studiază deja o ofertă multimilionară din partea lui Newcastle. Sursa citată susţine că şeicul Mohamed bin Salman e gata să-i ofere 50 de milioane de euro pe an lui Zidane pentru a spus "da" şi să preia echipa din Premier League. "Zizou" e liber de contract după ce a plecat de la Real Madrid în vara lui 2019.

Zinedine Zidane a refuzat deja o ofertă de la PSG, iar presa din străinătate a speculat faptul că e în aşteptarea postului de selecţioner al naţionalei Franţei, ocupat în momentul de faţă de Didier Deschamps. Potrivit Don Diario, Zidane a fost aproape să semneze cu Newcastle când era fotbalist, însă mutarea a căzut după ce a fost ofertat de Juventus.

Newcastle e pregătită să "spargă" banca şi pentru jucători. Philippe Coutinho, Mauro Icardi, Keylor Navas şi alţii sunt pe lista de transferuri a "Coţofenelor".

Afla mai multe despre: zidaneofertanewcastle 

viewscnt
Articole similare