Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Zidul” Târnovanu a tras concluzia turneului EURO 2023 pentru România U21: ”Un eşec. Nu am marcat şi am obţinut un singur punct”

”Zidul” Târnovanu a tras concluzia turneului EURO 2023 pentru România U21: ”Un eşec. Nu am marcat şi am obţinut un singur punct”

Echipa națională

Comentarii

Portarul Ştefan Târnovanu (23 de ani) a tras concluziile după ce România U21 şi-a încheiat dezamăgitor parcursul la EURO 2024.

România U21 a încheiat la egalitate marţi seara cu Croaţia U21, scor 0-0, şi a parăsit turneul final al Campionatului European U21 după faza grupelor.

Astfel, tricolorii lui Emil Săndoi au terminat turneul final organizat şi acasă fără gol marcat şi cu un singur punct acumulat.

La finalul meciului, Ştefan Târnovanu, portarul echipei naţionale U21 a României, a fost declarat MVP-ul partidei cu Croaţia şi crede că turneul final a fost un eşec pentru România.

”Zidul” Târnovanu, concluzia turneului EURO 2023 pentru România U21: ”Un eşec. Nu am marcat şi am obţinut un singur punct”

”Cred că era puţin exagerat să câştigăm turneul. Pe plan personal mă bucur că nu am reuşit să iau gol, dar sunt trist că am părăsit competiţia. Cu echipa aş fi vrut să facem mult mai multe, să ieşim din grupe.

Nu ştiu care sunt cauzele… poate frica, poate nivelul campionatului. Cred că am fost depăşiţi total în primele două meciuri. În seara asta am avut mingea un pic mai mult, dar suntem depart

La finalul meciului, tot stadionul mi-a scandat numele şi a fost un sentiment frumos. Nu înţeleg de ce Tavi a fost fluierat. Nu vreau să comentez.

Consider că acest turneu final este un eşec, pentru că nu am marcat şi am obţinut un singur punct”, a declarat Târnovanu, după meci.

Afla mai multe despre: echipa nationalaeuro 2023romania u21stefan tarnovanu 

viewscnt
Articole similare