Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic se pregăteşte de revenirea la naţionala Suediei. "Voi fi sincer. Da, îmi lipseşte. Nu este un secret!"

Zlatan Ibrahimovic se pregăteşte de revenirea la naţionala Suediei. "Voi fi sincer. Da, îmi lipseşte. Nu este un secret!"
Comentarii

Starul echipei italiene de fotbal AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a afirmat miercuri că îi lipsesc selecţiile la naţionala Suediei, exprimându-şi speranţa că timpul în care juca pentru prima reprezentativă nu a trecut, scrie AFP.

''Dacă mă întrebaţi, voi fi sincer, da, îmi lipseşte naţionala. Nu este un secret. Cui nu-i lipseşte, înseamnă că şi-a încheiat cariera de fotbalist. Eu nu mi-am încheiat-o'', a declarat atacantul lui AC Milan, în vârstă de 39 de ani, într-un interviu acordat cotidianului suedez Aftonbladet.

Întrebat cum i-ar răspunde selecţionerului Janne Andersson în cazul în care acesta i-ar adresa invitaţia de a reveni la naţională, Ibrahimovic a fost mai rezervat: ''Dă-mi timp, trebuie să mă gândesc la asta, aşa aş răspunde''.

În replică, tehnicianul naţionalei a salutat, într-o declaraţie pentru presa sportivă suedeză, modul în care Ibrahimovic a abordat această chestiune.

''Observ că Zlatan vorbeşte într-un mod pe care nu l-a folosit până acum. Aşadar, este firesc să avem o formă de contact în curând pentru a discuta acest lucru în detaliu. Următoarea reuniune a lotului va fi în martie, deci avem timp să vorbim'', a menţionat Andersson.

Ibrahimovic, care a împlinit luna trecută 39 de ani, este golgheterul all-time al reprezentativei Suediei, cu 62 de goluri în 116 selecţii. Evoluţiile sale foarte bune în tricoul lui AC Milan, în acest debut de sezon, a convins juriul să-i acorde primul său Balon de Aur după 2016, anul în care s-a retras din naţionala ţării sale, al 12-lea din carieră, acordat celui mai bun fotbalist suedez al anului.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare