Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Cristian Albu a plecat de la Rapid, dar a rămas în Superliga! Cu ce echipă a semnat petrecăreţul de la Iaşi

BREAKING | Cristian Albu a plecat de la Rapid, dar a rămas în Superliga! Cu ce echipă a semnat petrecăreţul de la Iaşi

Superliga

Comentarii

Rapid a remizat cu FCSB, 2-2 pe Arena Naţională, însă a bifat al cincilea meci consecutiv fără victorie în play-off. În condiţiile date, trupa antrenată de Bogdan Lobonţ nu mai este sigură de participarea în cupele europene, iar lotul formaţiei de sub Grant va suferi modificări importante în vară.

Alexandru Albu (30 de ani) nu va mai continua la Rapid din vară. Închizătorul formaţiei giuleştene nu a făcut parte din lotul giuleştenilor la două jocuri din Superliga, cu Sepsi şi FCSB, iar escapada de la Iaşi, din urmă cu aproape două luni, pare să fi cântărit greu în decizia conducerii de a nu-i prelungi contractul.

Pe 24 februarie, după meciul pierdut de Rapid la Iaşi (1-3), Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost surprinşi într-un club de noapte din Iaşi. Imaginile au ajuns la conducătorii clubului din Giuleşti, care le-au aplicat celor doi petrecăreţi o amendă drastică, 10.000 de euro de căciulă.

Albu pleacă de la Rapid, dar rămâne în Superliga! ”Rebelul” din Giuleşti a semnat cu o echipă de top

Sursele Orange Sport anunţă că Alexandru Cristian Albu a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă ce se alfă pe locul şase în acest moment, la doar două puncte în spatele Rapidului. 

În aceste condiţii, este puţin probabil ca fostul mijlocaş al UTA-ei să mai bifeze vreun minut în tricoul alb-vişiniu în acest sezon.

Alexandru Cristian Albu joacă la Rapid din vara lui 2021, practic de când giuleştenii au revenit în Superligă. În acest sezon a bifat 32 de meciuri şi a livrat o pasă decisivă. 

  • Cota de piaţă a lui Albu este estimată de Transfermarkt la 1.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: cristian alburapidsepsi 

viewscnt
Articole similare