Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul jucător dorit de Gigi Becali, "desfiinţat" de Marius Şumudică: "Nu poate să joace niciodată la FCSB"

Noul jucător dorit de Gigi Becali, "desfiinţat" de Marius Şumudică: "Nu poate să joace niciodată la FCSB"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a creat o listă de transferuri pentru a ataca grupele competiţiilor europene în această vară.

Latifundiarul din Pipera este dispus să scoată bani din buzunar pentru a-şi întări lotul în perioada de transferuri din vară. Louis Munteanu, Denis Alibec şi Marius Ştefănescu sunt printre principalele ţinte ale patronului de la FCSB, la sfârşitul sezonului.

După ce a aflat ultima ţintă a patronului de la FCSB, Marius Şumudică a oferit un verdict clar în privinţa calităţii fotbalistului dorit de Gigi Becali la FCSB, William Baeten, mijlocaşul belgian al celor de la FC U Craiova 1948. Şumudică nu crede că Baeten este un jucător care s-ar putea impune la FCSB şi a început să înşire lipsurile din jocul fotbalistului belgian.

Marius Şumudică: "E lent, fără capacitate de efort"

"Nu poate să joace niciodată la FCSB. Nu poate! Din punctul meu de vedere… Este un jucător de picior stâng, foarte lent… Ok, are o oarecare calitate, dar e lent, fără capacitate de efort. Şi nu ştiu unde ar putea să joace", a remarcat Marius Şumudică, la Fanatik.

Fostul său antrenor pentru o scurtă perioadă de timp la FC U Craiova, Nicolae Dică, a remarcat o variantă mai bună pentru FCSB, tot din lotul celor de la FC U Craiova 1948, Sekou Sidibe. "Depinde pe ce poziţie vrea să-l ia. Mai bine să-l ia pe Sidibe decât pe Baeten", a spus Nicolae Dică.

FCSB a remizat cu scorul de 2-2 în derby-ul din etapa a 5-a a play-off-ului, cu rivalii de la Rapid. FCSB va trebui să aştepte cel puţin o etapă până când vor deveni în mod oficial campionii din Superliga. Formaţia antrenată de Elias Charalambous a reuşit să scape fără înfrângere în faţa celor de la Rapid pentru prima oară în actualul sezon.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbmarius sumudicawilliam baetentransferuri 

viewscnt
Articole similare