Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti a câştigat Cupa României pentru a şaptea oară. Gloria Bistriţa, medalie de bronz după victoria cu Rapid

CSM Bucureşti a câştigat Cupa României pentru a şaptea oară. Gloria Bistriţa, medalie de bronz după victoria cu Rapid

Handbal

Comentarii

Campioana CSM Bucureşti a câştigat pentru a şaptea oară Cupa României, duminică, după finala cu Dunărea Brăila, la Turneul Final Four al competiţiei, scor 32-27 (17-13). Gloria Bistriţa a încheiat cu medalia de bronz, după patru reprize de prelungiri cu Rapid Bucureşti.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Ostergaard 9 goluri, Zaadi 6, pentru CSM, respectiv Quintino 6, Gonzalez 6, pentru Dunărea. Tot duminică, în finala mică, vicecampioana Rapid Bucureşti a fost învinsă de Gloria Bistriţa, după prelungiri, scor 39-36 (15-12, 29-29), pentru medalia de bronz.

În semifinale, CSM Bucureşti a trecut de Rapid Bucureşti, scor 27-23 (16-10), iar Dunărea Brăila a eliminat Gloria Bistriţa, după prelungiri, scor 36-35 (18-16, 31-31). CSM Bucureşti a câştigat pentru a şaptea oară Cupa României.

CSM, duel dificil cu Metz în Liga Campionilor

Pentru CSM Bucureşti urmează o dublă în sferturile de finală ale EHF Champions League, cu Metz. Câştigătoarea va face pasul în Final Four-ul competiţiei. În campionat, CSM o înfruntă pe Râmnicu Vâlcea. Gruparea din Capitală este pe prima poziţie în clasamentul Ligii Florilor.

 

Afla mai multe despre: csm bucurestirapid bucurestigloria bistritadunarea brailacupa romanieihandbalhandbal feminin 

viewscnt
Articole similare