Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Gâlcă, dorit de o echipă de play-off din Superliga, înainte să ajungă la Universitatea Craiova: "L-am vrut"

Costel Gâlcă, dorit de o echipă de play-off din Superliga, înainte să ajungă la Universitatea Craiova: "L-am vrut"

Superliga

Comentarii

Costel Gâlcă, noul antrenor al celor de la Universitatea Craiova, va debuta pe banca formaţiei din Oltenia la partida împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, ultimul meci din etapa a 5-a a play-off-ului Superligii.

Fostul antrenor al celor de la FCSB este pe cale să debuteze pe banca noii sale echipe, Universitatea Craiova, după o perioadă de inactivitate, venită după despărţirea de polonezii de la Radomiak Radom.

Fostul internaţional are drept obiectiv, pentru sezonul viitor, câştigarea titlului în Superliga, un obiectiv dificil pentru formaţia care se află în prezent într-o luptă pentru locurile din clasament care duc în competiţiile europene.

O altă echipă cu prezenţe constante în play-off, Sepsi Sf. Gheorghe, s-a interesat la un moment dat de serviciile fostului antrenor din La Liga. Gâlcă a revenit pe banca unei formaţii din România după o pauză de nouă ani de zile, timp în care a antrenant echipe în ţări precum Spania, Danemarca şi Polonia.

Attila Hadnagy, oficial al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a prefaţat partida dintre gruparea covăsneană şi Universitatea Craiova, din etapa a 5-a din play-off, în Superliga. Hadnagy a dezvăluit faptul că echipa sa a fost interesată de serviciile lui Gâlcă, chiar înainte de numirea lui Cristiano Bergodi, echipă care a condus-o pe Sepsi spre trofeul Cupei României, în sezonul 2022/2023, cât şi în sezonul 2021/2022.

Attila Hadnagy: "L-am vrut pe Costel, este un antrenor foarte bun"

"Este un meci important la fel ca şi celelalte, aţi văzut ce meciuri sunt în play-off. Am jucat mereu bine cu Craiova, din păcate avem accidentaţi trei jucători foarte importanţi, aşa că nu va fi uşor. Suntem optimişti şi avem şansa noastră să urcăm pe locul trei.

A fost un egal spectaculos, însă orice echipă are şansă să urce. Şi noi l-am vrut pe Costel înainte să vină Bergodi, am înţeles atunci. Este un antrenor foarte bun, care a demonstrat. Este dornic de performanţă, normal că va fi o altă Craiova care o să joace cu noi. 

Era bine să se ducă după meciul nostru, dar 100% jucătorii Craiovei o să dea totul. Când vine un antrenor nou orice jucător vrea să arate că merită să joace în primul 11", a declarat Attila Hadnagy, la Fanatik.

Afla mai multe despre: costel galcauniversitatea craiovaattila hadnagysepsi 

viewscnt
Articole similare