Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comandantul CSA Steaua recunoaşte că se uită la meciurile FCSB-ului! ”Au făcut transferuri bune, dar nu vom colabora cu ei”

Comandantul CSA Steaua recunoaşte că se uită la meciurile FCSB-ului! ”Au făcut transferuri bune, dar nu vom colabora cu ei”

Fotbal intern

Comentarii

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, a recunoscut că se uită la meciurile echipei FCSB şi apreciază transferurile făcute de steliştii din Liga I. În plus, şeful clubului Armatei crede că trupa lui Dică depinde doar de ea pentru a lua titlul

CSA Steaua merge perfect în Liga a 4-a şi are planuri mari pentru viitor: ţinteşte să ajungă în Liga I în următorii patru ani! Cristian Petrea, comandatul CSA Steaua, a făcut mai multe declaraţii interesante într-un interviu acordat pentru Prosport.

Mă uit la meciurile FCSB-ului, de ce să nu recunosc?! Au făcut transferuri bune, de la Astra, de la Viitorul. Depinde doar de ei dacă vor câştiga campionatul în Liga I”, a spus Petrea.

În plus, şeful CSA a vrut să clarifice că echipa Armatei nu va colabora niciodată cu echipa lui Gigi Becali. ”Nu vom fi niciodată pepiniera clubului de acum din Liga I. Noi avem drumul nostru, proiectul nostru, iar în patru ani vom ajunge în Liga I”.

ÎI ASIGURĂ PE FANI CĂ ECHIPA ARE PALMARESUL

Ceea ce vreau să spun este că nu vom renunţa niciodată şi nu am renunţat vreodată la palmares, vom demonstra că palmaresul n-a fost cedat vreodată. Cel puţin până în 2003... Există nişte paşi... Pot să le transmit fanilor să aibă încredere în noi că brandul Steaua aparţine CSA Steaua şi lucrul acesta, poate puţin mai târziu, va ieşi la iveală şi îl vom demonstra”, a spus Petrea pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: csa steauacristian petreafcsbliga 1palmares 

viewscnt
Articole similare