Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contract halucinant în Superliga! Salariu de 85.000€ pentru un fotbalist în România: "Am curăţat clubul"

Contract halucinant în Superliga! Salariu de 85.000€ pentru un fotbalist în România: "Am curăţat clubul"

Superliga

Comentarii

Neluţu Varga, finanţatorul celor de la CFR Cluj a povestit un episod din anul 2021, legat de Marian Copilu, fostul preşedintele al clubului din Gruia şi Giedrius Arlauskis, fost multiplu campion al României, cu trei echipe diferite.

Finanţatorul celor de la CFR Cluj a explicat cum a fost posibil ca Giedrius Arlauskis, fostul internaţional lituanian, să încaseze 85.000 de euro, în urma semnării unui nou contract cu formaţia ardeleană, după revenirea din străinătate.

Arlauskis este un septuplu campion al României, cu trei cluburi diferite, CFR Cluj, FCSB şi Unirea Urziceni. Acesta a luat decizia să se retragă la începutul anului 2023, la vârsta de 36 de ani.

Nelu Varga a povestit despre relaţia sa cu fostul preşedinte al clubului din Gruia, Marian Copilu, cel care a ocupat funcţia de preşedinte în cadrul clubului până în luna august a anului 2021, atunci când a fost dat afară. Acesta l-a convins pe Arlauskis să revină la CFR Cluj, iar salariul de care se vorbea la acea vreme era de 57.000 de euro, sumă încasată lunar. 

În acea perioadă, CFR Cluj se confrunta cu mari probeleme de ordin fianciar, iar o investiţie atât de aventuroasă pentru portarul lituanian nu a fost cea mai bună alegere, în viziunea patronului Neluţu Varga.

Arlauskis a părăsit-o pe CFR Cluj în luna septembrie a anului 2021, la scurt timp după îndepărtarea lui Marian Copilu din funcţia de preşedinte. Ioan Varga l-a înţepat pe Marian Copilu, actual finanţator al celor de la Petrolul Ploieşti, grupare din play-out-ul din Superliga.

Ioan Varga: "Nu mai vreau să-mi amintesc"

"Erau salarii de 28.000 de euro la Bordeianu, Arlauskis avea 85.000 de euro salariu. Dar, nu mai vreau să-mi amintesc. Am curăţat clubul. Se vede acum cei care au făcut aceste salarii ce performanţe au, că sunt la retrogradare", a declarat Nelu Varga, la Prosport.

Afla mai multe despre: giedrius arlauskismarian copilunelutu vargasuperligacfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare